objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Nedelja, 9. februar 2014 ob 08:16

Žena direktorja občinske komunale z mrtvaškim vozilom šopingirala v Ikei!
Koruptivno in bizarno. Lili Šiftar je minulo sredo nakupovalne vrečke basala v službeni pogrebni avtomobil Komunale iz Murske Sobote, kjer se prevažajo krste, venci in drugi pogrebni tovori
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Minulo sredo, okoli 12.30. Priljubljeno trgovino Ikea v avstrijskem Gradcu sta zapustili dve ženski in en moški ter začeli zlagati nakupovalne vrečke v parkirani avtomobil. Povsem običajen prizor, če ne bi bila ena od žensk Lili Šiftar, žena Draga Šiftarja, direktorja občinskega podjetja Komunala iz Murske Sobote, nekdanjega slovenskega konzula v Monoštru na Madžarskem in tudi bivšega šefa lokalnega odbora SDS, vozilo, kamor so zlagali nakupovalne vrečke, pa je bil "mrtvaški", oziroma pogrebni avtomobil v lasti taiste občinske Komunale.
Po navedbah naših virov, ki so te fotografije posneli, druge ženske in moškega niso prepoznali.
KORUPTIVNO IN SKRAJNO BIZARNO
Šoping sredi delovnega dne z avtomobilom, ki je v lasti občinskega podjetja, za nakupe pa ga je uporabila žena direktorja tega podjetja, zanesljivo ne sodi samo med koruptivna dejanja (viri, ki so nam poslali fotografije, nas prosijo, naj članek posredujemo tudi komisiji za preprečevanje korupcije, kar bomo tudi storili), ampak tudi med skrajno bizarna. Fotografirana trojica je namreč svoje nakupovalne vrečke v mrtvaško vozilo polagala direktno skozi zadnja vrata, torej točno tja, kjer se prevažajo krste, venci in ostale stvari, potrebne za pogreb ...
Tudi parkirali so kot pravi "vaški posebneži". Na ... prvo parkirišče, tik pred izhodom, da so jih lahko vsi lepo opazovali.
Komentar direktorja komnunale Draga Šiftarja in župana občine Murska Sobota Antona Štiheca pa lahko pričakujemo tekom jutrišnjega dne.
ODMEV
Župan Štihec zahteva pojasnilo in pošilja revizorko
Spoštovani g. Bojan Požar, v zvezi z prispevkom pod naslovom "Žena direktorja občinske komunale z mrtvaškim vozilom šopingirala v Ikei," ki je bil objavljen dne 09.02.2014 na Vašem spletnem portalu, bom kot župan Mestne občine Murska Sobota, ki je tudi 100 odstotna lastnica in ustanoviteljica Javnega podjetja Komunala Murska Sobota d.o.o., v najkrajšem možnem času (torej jutri - ponedeljek 10.02.2014) zahteval uradno in natančno poročilo z vsemi dokazili od direktorja JP Komunala, gospoda magistra Draga Šiftarja v zvezi z "nakupovanjem njegove žene v Ikei z vozilom JP Komunale."
Od nadzornikov v JP Komunala Murska Sobota bom zahteval, da tudi sami preverijo navedbe v vašem članku in mi podajo njihovo poročilo.
V JP Komunala bom poslal tudi občinsko revizorko, ki bo preverila navedbe tako direktorja kot tudi nadzornikov.
V primeru, da ne bo ustrezno pojasnjeno kaj in zakaj je z pogrebnim vozilom javnega podjetja nakupovala žena direktorja JP Komunale Murska Sobota, ki v tem podjetju ni zaposlena, bom preko Mestnega sveta Mestne občine Murska Sobota (ki je ustanovitelj JP Komunale) od nadzornikov v JP Komunali zahteval, da sprejmejo ustrezne ukrepe.
Anton Štihec,
župan Mestne občine Murska Sobota

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Lili Šiftar Draga Šiftarja KORUPTIVNO IN SKRAJNO BIZARNO Antona Štiheca Anton Štihec, župan mestne občine murska sobota

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Žena direktorja občinske komunale z mrtvaškim vozilom šopingirala v Ikei!