objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 12. februar 2014 ob 14:16

Državno tožilstvo. Ivana Šundov kazensko ovadena tudi v Sloveniji!
Ovadba. Nekdanja televizijska zvezdnica in propadla podjetnica, ki ji na Hrvaškem že sodijo zaradi goljufij, se je zdaj znašla tudi pod lupo slovenskega državnega tožilstva
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji televizijski zvezdnici in propadli podjetnici Ivani Šundov, ki ji na zagrebškem sodišču - skupaj z njenim možem Davorjem Hojanom - sodijo zaradi poslovnih goljufij, povezanih s prodajo stanovanj v Šibeniku, se kazenski pregon po vsem sodeč obeta tudi v Sloveniji.
Eden od oškodovancev, M. Č. (ime, priimek in naslov so znani uredništvu), ki naj bi ga Ivana Šundov in Davor Hojan zavestno in načrtno ogoljufala ter mu prodala stanovanje, obremenjeno z bančno hipoteko, denarja pa mu nočeta vrniti, je namreč prek ljubljanske odvetniške pisarne Dobravc-Tatalovič & Kač vložil kazensko ovadbo zoper Ivano Šundov, in in sicer na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, ker ima Šundova stalno bivališče prijavljeno v Sloveniji.
KAKO STA GOLJUFALA ZAKONCA ŠUNDOV-HOJAN
Vsebino kazenske ovadbe, kjer je podrobno opisana goljufija Ivane Šundov in Davorja Hojana, si lahko v celoti preberete v nadaljevanju.
Iz kazenske ovadbe je predvsem razvidno, kako je Ivana Šundov nesramno izkoriščala svojo medijsko prepoznavnost in podobo, da je zavajala potencialne kupce šibeniških stanovanj, pri tem pa zelo dobro vedela, da jih bosta z možem nonšalantno ogoljufala.
Dosedanja kriminalistična preiskava in kazenski proces pred zagrebškim sodiščem sta tudi že pokazala, da je bilo žal ogoljufanih žrtev Ivane Šundov in Davorja Hojana pri njunih nepremičninskih mahinacijah v Šibeniku bistveno več in da pri Ljubljančanu, ki je vložil kazensko ovadbo v Novi Gorici, še zdaleč ne gre za osamljeni primer.
IZ NOVE GORICE V LJUBLJANO
Kazensko ovadba v Novi Gorici je bila vložena 23. oktobra lani, 12. decembra 2013 pa je novogoriška višja državna tožilka Branka Oven obvestila omenjeno odvetniško pisarno, da so zadevo pod "opravilno številko Kt 13960/2013" odstopili pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu v Ljubljani.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ivani Šundov na zagrebškem sodišču Davorjem Hojanom M. Č. KAKO STA GOLJUFALA ZAKONCA ŠUNDOV-HOJAN IZ NOVE GORICE V LJUBLJANO Branka Oven

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Potrata

Četrtek, 12. oktober 2017 ob 12:36


https://www.youtube.com/watch?v=ucRlzuSUMAs

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Državno tožilstvo. Ivana Šundov kazensko ovadena tudi v Sloveniji!