objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 27. februar 2014 ob 06:39

Brankovič zapušča Pop TV, Splichal pa, ne boste verjeli, Slovenske novice
Jure Brankovič se bo pridružil oddaji Tarča na TV Slovenija, kjer zdaj urednikuje njegova bivša šefica na Pop TV Špela Šipek, Jože Splichal pa naj bi Slovenske novice zapustil kot zadnji revež ...
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Jure Brankovič, eden od znanih novinarjev informativne oddaje 24ur na Pop TV, zapušča komercialno televizijo in prestopa na javni zavod RTV Slovenija, nam je potrdilo več različnih virov na Pro Plusu. Na TVS se bo predvidoma že 1. marca pridružil uredništvu tedenske oddaje Tarča, ki jo po novem urejuje Špela Šipek, nekdanja urednica informativnega programa Pop TV.
Pomembno uredniško spremembo pa so dočakali tudi na časopisu Slovenske novice. Uredništvo Slovenskih novic je namreč zapustil dolgoletni namestnik odgovornega urednika in urednik številnih prilog Jože Splichal. Bil je sicer že nekaj časa uradno v pokoju in je z Novicami sodeloval kot zunanji sodelavec, zdaj pa naj bi odšel zaradi nestrinjanja s ponujeno višino nove pogodbe.
Eden od naših virov na novicah, ki obžaluje Splichalov odhod, češ to ni dobro za usodo Slovenskih novic, je ob tem pripomnil, da je Jože Splichal "odšel z eno polivinilasto vrečko, kot zadnji revež ..."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jure Brankovič oddaje Tarča Špela Šipek Jože Splichal

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Brankovič zapušča Pop TV, Splichal pa, ne boste verjeli, Slovenske novice