objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 27. februar 2014 ob 15:28

Propagandna vojna na desnici, drugič. Tudi Janša pisal članom svoje stranke
Pojasnilo Nove Slovenije. Generalni sekretar stranke Robert Ilc pravi, da so za pripravo njihovega pisma, tisk in poštnino plačali manj kot tri tisoč evrov
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Pred dvema dnevoma smo poročali o posebnem pismu (oziroma vloženki), ki so ga osebno prejeli vsi članice in člani stranke Nove Slovenije - Krščanskih demokratov, povezano z zbiranjem podpisov za razpis referenduma o novi arhivski zakonodaji.
NOVA SLOVENIJA: MANJ KOT 3 TISOČ EVROV
Generalni sekretar NSi Robert Ilc nam je pozneje tudi pojasnil, da so pismo distribuirali po elektronski pošti - vsem tistim članom Nove Slovenije, ki imajo elektronske naslove, drugim pa so ga poslali po pošti. Za izdelavo "vloženke", tisk in poštnino so, kot pravi Ilc, plačali nekaj manj kot tri tisoč evrov.
Je pa Ilc odločno zanikal govorice, da naj bi omenjeno pismo (vloženka) izšlo celo kot "priloga" časopisa Delo.
TUDI PISMO JANEZA JANŠE
Za posebno pismo pod sloganom "Proti zapiranju arhivov Udbe" članicam in članom stranke ter simpatizerjem SDS pa se odločilo tudi ožje vodstvo SDS. Lider stranke Janez Janša je podpisal nagovor, v glavnih vlogah pa, poleg vidnih članov SDS, nastopajo tudi nekateri drugi medijsko znani posamezniki, ki podpirajo referendum, bodisi so podpisniki pod referendumsko zahtevo.
Denimo publicista Igor Omerza in Roman Leljak, teolog Ivan Štuhec, televizijski novinar ter Prešernov nagrajenec Jože Možina, pobudnik civilne družbe za pravično Slovenijo Mitja Štular in predavatelj prava ter etike na harvardski univerzi Klemen Jaklič.
Sestavni del posebnega pisma je tudi faksimile podpore volivca zahtevi za razpis zakonodajnega referenduma, pobudi za spremembo ustave in še pobudi za vložitev predloga zakona.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
smo poročali o posebnem pismu NOVA SLOVENIJA: MANJ KOT 3 TISOČ EVROV Robert Ilc TUDI PISMO JANEZA JANŠE Janez Janša igor omerza roman leljak ivan štuhec jože možina mitja štular klemen jaklič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Propagandna vojna na desnici, drugič. Tudi Janša pisal članom svoje stranke