objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 28. februar 2014 ob 06:31

Fotografije. Beli porsche, ki ga vozi Snežič, zanima stečajnega upravitelja
Fotografije podjetnika Snežiča z belim porschejem in dolgonogimi Banjalučankami zanimajo tudi njegovega stečajnega upravitelja
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Naša včerajšnja objava fotografij, posnetih pred nekaj tedni v Banja Luki, kjer v glavnih vlogah nastopajo trije znani mariborski podjetniki, Rok Snežič, Marko Arsenovič in Boris Arko, je sprožila tudi "zanimanje" ljubljanskega odvetnika Francija Ježka, ki je tudi stečajni upravitelj osebnega stečaja Roka Snežiča.
Odvetnik Franci Ježek iz ljubljanske odvetniške pisarne Ježek & Snoj d.o.o. nas je namreč zaprosil, da mu posredujemo "ne-retuširano" fotografijo oziroma vse fotografije, kjer je Snežič za volanom avtomobila znamke porsche panamera.
VSI PORSCHEJI MENDA PISANI NA ŽUPANA MIRANA VUKA
"Gospod Snežič je v osebnem stečaju, zato spada v osebni stečaj tudi vso morebitno premično in nepremično premoženje, razen osebnih predmetov," pravi odvetnik Franc Ježek.
V članku smo sicer zapisali, da je porsche panamera, ki ga vozi Rok Snežič, vsaj po naših informacijah napisan na eno od slovaških podjetij poslovneža in župana Zavrča Mirana Vuka, ki Snežiča plačuje za davčno svetovanje. Snežič sicer uporablja tudi porsche cayenne, ki pa naj bi bil pisan na Mirana Vuka osebno.
Kakorkoli, vse zaželene fotografije bomo odvetniku in stečajnemu upravitelju Franciju Ježku tudi posredovali.
Sodni sklep mariborskega okrožnega sodišča o začetku postopka osebnega stečaja Roka Snežiča objavljamo v nadaljevanju.
IZET RASTODER STORNIRAL SNEŽIČA - ŽE DVE LETI NAZAJ
Oglasil pa se nam ljubljanski poslovnež Izet Rastoder, lastnik podjetja Derby in predsednik nogometnega kluba Olimpije, ki sporoča, da Rok Snežič ni več njegov davčni svetovalec, pa tudi poslovnih stikov s Rokom Snežičem že dve leti nima več.
Rastoderjev davčni svetovalec je zdaj Aleš Kobal, docent mariborske pravne fakultete in specialist za davčno pravo.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
včerajšnja objava fotografij Rok Snežič Marko Arsenovič Boris Arko, Francija Ježka VSI PORSCHEJI MENDA PISANI NA ŽUPANA MIRANA VUKA Mirana Vuka IZET RASTODER STORNIRAL SNEŽIČA - ŽE DVE LETI NAZAJ Izet Rastoder Aleš Kobal

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fotografije. Beli porsche, ki ga vozi Snežič, zanima stečajnega upravitelja