objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 8. april 2014 ob 07:00

Vajgl že obupal nad zbiranjem podpisov, rešili ga bodo poslanci Desusa
Kandidaturo evropskega poslanca in donedavnega člana stranke Zares bo zdaj tudi uradno vložila stranka Desus
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Evropski poslanec Ivo Vajgl, ki je pred kratkim zapustil dosedanjo stranko Zares (članek Vajgl tudi uradno zapustil stranko Zares), na majske volitve v Evropski parlament pa nameraval s "svojo" listo in podporo stranke Desus ter Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS pod vodstvom Mateje Kožuh Novak), je očitno že "obupal" nad zbiranjem podpisov podpore, zato mu bodo kandidaturo v evropski parlament formalno "rešili" podpisi štirih poslancev Desusa.
To se je razvedelo včeraj, čeprav Ivo Vajgl in njegova bruseljska svetovalka Jelena Aleksić nastale situacije nista hotela komentirati.
 
KARL ERJAVEVC. KRIVA JE RTV SLOVENIJA
Nam je pa to potrdil prvak stranke Desus in minister za zunanje zadeve Karl Erjavec, ki pravi, da sta se vodstvi Desusa in Zdusa - na podlagi sprejetih pravil RTV Slovenija, da Vajgl, kljub podpori stranke Desus ne bi mogel sodelovati na osrednjih predvolilnih soočenjih na javni televiziji - odločili, da bosta "izvršilnemu odboru stranke Desus predlagali, naj kandidaturo Iva Vajgla ter njegove liste tudi formalno vloži stranka Desus.
S tem bo zagotovljeno," napoveduje Karl Erjavec, "da bodo med predvolilnimi razpravami tudi tiste teme, ki se nanašajo na pravice starejših.
Ne glede na to pa lahko volivci še vedno oddajo podpise podpore Ivu Vajglu."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ivo vajgl Vajgl tudi uradno zapustil stranko Zares Mateje Kožuh Novak Jelena Aleksič KARL ERJAVEVC. KRIVA JE RTV SLOVENIJA karl erjavec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vajgl že obupal nad zbiranjem podpisov, rešili ga bodo poslanci Desusa