objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 16. april 2014 ob 06:33

Nekaj iz pisma drži. Da je Erjavec stiskal Vrhunca, se je vedelo že lani!
... Medtem pa prvak Desusa to zanika šele danes, verjetno zato, ker mu soproga Simona Vrhunca zdaj tudi javno očita, da naj bi se z Gregorjem Virantom celo dogovarjal za hišne preiskave ...
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Vsaj ena navedba v famoznem pismu Alenke Magister Vrhunec, soproge Simona Vrhunca, še vedno generalnega direktorja UKC Ljubljana, poslanega predsednici vlade Alenki Bratušek ter varuhinji človekov pravic Vlasti Nussdorfer, kjer Alenka Magister Vrhunec med drugim navaja, da naj bi se za hišno preiskavo pri njenemu soprogu dogovorila prvak Desusa in minister za zunanje zadeve Karl Erjavec ter prvak Državljanske liste in minister za notranje zadeve Gregor Virant, slednji pa naj bi med nedavno interpelacijo zato dobil podporo poslancev Desusa, skoraj zanesljivo drži. Čeprav to danes zanikata tako Erjavec kot tudi nekdanji generalni sekretar Desusa Ljubo Jasnič.
Namreč, da je Ljubo Jasnič januarja lani (2013) obiskal Simona Vrhunca ter mu "prenesel tudi sporočilo Karla Erjavca," naj prepriča svojo pomočnico Meto Vesel Valentinčič, tedanjo predsednico ljubljanskega odbora stranke Desus, da bi odstopila od kandidature za predsednico Desusa, sicer bo Vrhunec odletel kot direktor.
 
ŽE 19. FEBRUARJA 2013 - NA POŽAREPORTU
Identično zgodbo smo namreč na našem portalu objavili že 19. februarja 2013, v članku z naslovom Napeto pred kongresom Desusa. Erjavec zagrozil, da bo sesul njo in Vrhunca, ko smo poročali o dogajanjih znotraj stranke Desus tik pred njihovim kongresom, ki je bil potem prvega marca v hotelu Mons, in kjer je potem gladko zmagal Karl Erjavec.
Faksimile tega dela članka objavljamo v galeriji slik.
Spomnimo, takrat so se za predsednika Desusa potegovali Erjavec, Jasnič in Meta Vesel Valentinčič. No, govorilo pa se je tudi o možnem "dogovoru" med Jasničem in Valentinčičevo.
Informacijo o "grožnjah" je Ljubo Jasnič že takrat zanikal, eksplicitno pa jo je potrdila Meta Vesel Valentinčič, medtem ko Karl Erjavec ni ničesar demantiral.
Karl Erjavec to zanika šele danes, pozor - celih 15 mesecev pozneje(!), po razkritem pismu Alenke Magister Vrhunec, predvsem pa šele po objavljenih izjemno hudih javnih obtožbah, da naj bi se z ministrskim kolegom Virantom celo dogovarjala za hišne preiskave - pri Simonu Vrhuncu!
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenke Magister Vrhunec Simona Vrhunca Alenki Bratušek Vlasti Nussdorfer karl erjavec Gregor Virant Ljubo Jasnič Meto  Vesel Valentinčič ŽE 19. FEBRUARJA 2013 - NA POŽAREPORTU Simonu Vrhuncu

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Potrata

Četrtek, 12. oktober 2017 ob 12:36


https://www.youtube.com/watch?v=ucRlzuSUMAs

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nekaj iz pisma drži. Da je Erjavec stiskal Vrhunca, se je vedelo že lani!