objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 28. april 2014 ob 14:31

Miša Molk na Evrosong. Filli ni hotel podpisati, pa jo je rešil Lombergar
Odhajajoči generalni direktor RTV Slovenija zavrnil podpise potnih nalogov za polet Molkove na Dansko ter predlagal manjšo delegacijo - ampak za plačnike RTV naročnine žal neuspešno
2014 Pozareport

Odpri galerijo

"Slovenska delegacija" s pevko Tinkaro Kovač že jutri (torek) zjutraj, ob 6. uri in 45 minut, z letališča na Brniku potuje v dansko prestolnico Köbenhavn, kjer bo od 6. do 10. maja v areni B&W Hallerna potekal 59. izbor Pesmi Evrovizije. In kot običajno, se je tudi tokrat zakompliciralo zaradi Marije Miše Molk.
Poslavljajoči se generalni direktor RTV Slovenija Marko Filli namreč tokrat ni hotel podpisati potnih nalogov za Molkovo in predlagal direktorju TVS Janezu Lombergarju, naj na Dansko odpotuje samo dvočlanska delegacija RTV. Toda Janez Lombergar se je odločil drugače. Podpisal je potne naloge za Marijo Mišo Molk, in to zato, ker je Molkova vodja "projekta" letošnje Eme in Evrovizije, poleg tega gre na Dansko najmanjša evrovizijska delegacija RTV doslej.
"Le" trije so, ki bodo ves čas Evrovizije v Köbenhavnu (Aleksander Radič je vodja delegacije, Andrej Hofer kot komentator neposrednega televizijskega prenosa in Molkova), producentka Nina Pirnar pa bo na Danskem samo en - torej prvi teden.
Seveda poleg nastopajočih in spremljevalne ekipe Tinkare Kovač.
 
NA HODNIKIH RTV: MMM NA DANSKEM NIMA KAJ POČETI ...
Na hodnikih RTV Slovenija sicer prevladuje mnenje, da Miša Molk na Danskem med Evrovizijo "nima kaj početi" ter leti tja "na izlet", seveda na stroške davkoplačevalcev. Marko Filli pa naj bi zavrnil podpis njenih potnih nalogov zato, ker naj bi se bal govoric, da novoimenovana generalna direktorica RTV Nataša Pirc Musar pripravlja revizijo vseh poslovnih operacij in podpisov vodstva RTV, od njenega imenovanja dalje do fizičnega prevzema funkcije, ki bo 26. maja.
Znano pa je tudi, da Molkova in Pirc Musarjev nista v najboljših odnosih.
Nataša Pirc Musar sicer pravi, da o "tem (reviziji; op.p.) ni razmišljala," se ji pa ta "ideja zdi zanimiva."
 
... BO PA SREČALA SVOJEGA BIVŠEGA!
Bo pa Miša Molk v Köbenhavnu srečala tudi svojega bivšega spremljevalca, nizozemskega televizijca Ruurda Biermana, predsednika Reference Group, to je delovnega telesa pri EBU (Evropska zveza nacionalnih televizij), pristojnega za Evrovizijo. Spomnimo, tudi Molkova je bila pred časom članica Reference Group. No, ne samo "navadna" članica, ampak zraven še intimna spremljevalka predsednika Biermana.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tinkaro Kovač Marije Miše Molk Marko Filli Janezu Lombergarju Aleksander Radić Andrej Hofer Nina Pirnar nataša pirc musar nista v najboljših odnosih ... BO PA SREČALA SVOJEGA BIVŠEGA! Ruurda Biermana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Miša Molk na Evrosong. Filli ni hotel podpisati, pa jo je rešil Lombergar