objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 5. maj 2014 ob 15:01

Ni meja za nepotizem Miše Molk. Halo, Köbenhaven, tukaj hčerka Ula Furlan!
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Potem ko se je razvedelo za imena članov vseh nacionalnih žirij za 59. Pesem Evrovizije v Köbenhavnu (slovensko žirijo sestavljajo Helena Blagne, Anže Langus Petrovič, Robert Pikl, Izak Košir ter pevka Alya) in da bo točke slovenskega glasovanja v eter na Dansko sporočila Ula Furlan, hčerka Marije Miše Molk, je spet jasno - ni meja za nepotizem Miše Molk.
Nepotizem na račun državne televizije in davkoplačevalcev.
Skoraj neverjetno, kako je Miši Molk uspelo znotraj sistema TV Slovenija v rekordno kratkem času v prvi plan sforsirati - tudi po mnenju pravih televizijskih poznavalcev - bolj ali manj za televizijsko voditeljico netalentirano hčerko, ki jo Molkova po naših informacijah poskuša postaviti tudi za gostiteljico podelitve medijskih nagrad Viktorji 2013.
Ki naj bi bili 7. junija v veliki kazinski dvorani SNG Maribor.
Pri tem očitno ne zaležejo niti prijateljski namigi mami Molk, naj hčerki raje starševsko svetuje, da bi končno - Ula Furlan ima že cca. 31 let - diplomirala na ljubljanski Fakulteti za družbene vede. Prijatelji pokojnega Silvana Furlana znajo tudi povedati, da je bila Ula Furlan "pridna v šoli," dokler je bil njen oče še živ, pri mami Molk pa očitno popušča.
Mimogrede, zadnja Furlanova uradna spremljevalka - po ločitvi od Miše Molk, (zdaj že bivša televizijska) novinarka in publicistka Jedrt Jež Furlan, je članica programskega sveta RTV.
Spomnimo, Marija Miša Molk je na Evrosong v Köbenhaven lahko odletela šele potem, ko ji je potni nalog podpisal direktor TV Slovenija Janez Lombergar (Miša Molk na Evrosong). Odhajajoči generalni direktor RTV Marko Filli je namreč podpis za njeno pot na Dansko - zavrnil ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
helena blagne Anže Langus Petrovič Robert Pikl Izak Košir Alya Ula Furlan Marije Miše Molk Miše Molk Silvana Furlana Jedrt Jež Furlan Janez Lombergar Miša Molk na Evrosong Marko Filli

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ni meja za nepotizem Miše Molk. Halo, Köbenhaven, tukaj hčerka Ula Furlan!