objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Nedelja, 11. maj 2014 ob 00:42

Neuradno. Vinjeni poslanec Vilfan povzročil hudo prometno nesrečo
Nekdanji poslanec Pozitivne Slovenije, zdaj član skupine nepovezanih poslancev Alenke Bratušek, z avtomobilom povozil Ljubljančana
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Po neuradnih informacijah, tudi iz policijskih virov, je Peter Vilfan, nekdanji poslanec Pozitivne Slovenije, od minulega ponedeljka dalje pa član nove skupine nepovezanih poslancev Alenke Bratušek, včeraj pozno popoldne, okoli 18. ure, v ljubljanski Šiški, blizu Mercator centra, povzročil hudo prometno nesrečo. Z osebnim avtomobilom je povozil pešca (po nekaterih informacijah naj bi šlo za kolesarja), ki je utrpel hude telesne poškodbe, Peter Vilfan pa naj bi vozil celo v vinjenem stanju.
Vilfan je sicer tudi kandidat za evropskega poslanca na listi Pozitivne Slovenije, čeprav je iz te stranke že izstopil, donedavnega pa je bil tudi ljubljanski mestni svetnik na Listi Zorana Jankovića.
Prometno nesrečo je obravnavala tudi ljubljanska policija, zato uradna pojasnila še čakamo. Prav tako pričakujemo izjavo poslanca Petra Vilfana.
 
POLICIJA: VILFANA BODO KAZENSKO OVADILI
Po uradnih navedbah Policijske uprave Ljubljana je "... voznik osebnega vozila pri zavijanju s Celovške ceste (vozil je iz smeri središča mesta proti Šentvidu) na Pečnikovi trčil v 84-letnega pešca, ki je prečkal vozišče v času, ko je v njegovi smeri gorela zelena luč."
Pešec je v nesreči utrpel hude telesne poškodbe in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v klinični center, voznika pa bodo policisti kazensko ovadili.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Peter Vilfan Alenke Bratušek Vilfan Zorana Jankovića POLICIJA: VILFANA BODO KAZENSKO OVADILI

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Neuradno. Vinjeni poslanec Vilfan povzročil hudo prometno nesrečo