objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 11. maj 2014 ob 12:59

Bratuškova ostala še brez enega poslanca. Vilfan povozil pešca ter odstopil
Hudo slab dan za Petra Vilfana. Po pivu preveč je povzročil prometno nesrečo ter ostal brez vozniškega dovoljenja in poslanskega mandata
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Le nekaj ur po tem, ko smo na našem portalu prvi objavili informacijo, da je poslanec Peter Vilfan prometno nesrečo v ljubljanski Šiški povzročil celo v vinjenem stanju (Neuradno. Vinjeni poslanec Peter Vilfan povozil pešca), je poslanec Peter Vilfan sporočil predsedniku državnega zbora Janku Vebru, da nepreklicno odstopa kot - poslanec.
Vilfan je po samopriznanju imel v krvi 0,32 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, kar je več kot dovoljeno, saj naj bi, kot pravi, včeraj popoldne družbi prijateljev popil "pivo preveč". Prav tako je v bolnišnici že obiskal 84-letnega pešca, ki ga je na prehodu za pešce povozil v soboto okoli 18. ure.
No, policija pa mu je začasno odvzela vozniško dovoljenje.
Odstopljena predsednica vlade Alenka Bratušek je tako, vsaj za zdaj, izgubila še enega poslanca, ki je po nedavnem razkolu na kongresu Pozitivne Slovenije zapustil dosedanjo stranko ter postal član tako imenovane nepovezane skupine poslancev Alenke Bratušek.
Poslanca Petra Vilfana, ki tako zapušča državni zbor, bo na poslanskem stolčku predvidoma nadomestila Alenka Lampe. Slednja je tudi že izjavila, da "ostaja" članica Pozitivne Slovenije, kar spet pomeni, da "ima" novi predsednik PS in ljubljanski župan Zoran Janković že 14 poslancev.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Peter Vilfan Janku Vebru Alenka Bratušek Alenka Lampe zoran janković

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bratuškova ostala še brez enega poslanca. Vilfan povozil pešca ter odstopil