objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 25. julij 2014 ob 06:54

Bogovičeve dame in Jasmina Opec kot Monika (L.) Slovenske ljudske stranke
Od Lejle Kogej do Jožeta Činča. Objavljamo pisanje vidnega člana SLS, ki zanimivo secira nekatera, sicer navidezno intimna, dejansko pa medsebojna politična razmerja na vrhu Slovenske ljudske stranke
2014 Pozareport

Odpri galerijo

V senci včerajšnjega začetka koalicijskih pogajanj zmagovalca parlamentarnih volitev Mira Cerarja z morebitnimi bodočimi koalicijskimi partnerji se znotraj - na volitvah strahovito poražene - Slovenske ljudske stranke odvijajo hudi spopadi, skoraj pravo "mesarsko klanje". To dokazuje tudi pisanje enega od vidnih članov SLS, ki secira in pojasnjuje nekatera navidezno intimna, dejansko pa medsebojna politična razmerja na vrhu Slovenske ljudske stranke, pa tudi na sedežu stranke na Beethovnovi ulici v Ljubljani.
Posamezna dejstva iz teksta vidnega člana SLS (ime in priimek sta seveda znana uredništvu) nam je potrdilo tudi nekaj drugih politikov in poznavalcev ljudske stranke, v celoti pa ga objavljamo v nadaljevanju.
Eno od zanimivih imen, ki se pojavlja v spodnjem tekstu, je tudi znan radijski voditelj in glasbenik Jože Činč. To, da je dobil viktorja za najbolj popularno radijsko osebnost, naj bi bil celo del predvolilne kampanje za podpredsednico SLS Jasmino Opec. Nekateri pa tudi vedo, da je spletni predvolilni spot Jasmine Opec res naredil - Jože Činč.
Vsekakor se zdi, da se je Slovenska ljudska stranka šele začela dobesedno potapljati sama vase ...

RADOVAN ŽERJAV VSE ZANIKA

Po objavi pisanja vidnega člana Slovenske ljudske stranke nas je poklical prejšnji prvak SLS Radovan Žerjav in zatrdil, da nobena navedba v tekstu, ki zadeva njega, ne drži.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mira Cerarja Jože Činč Jasmino Opec Slovenska ljudska stranka šele začela Radovan Žerjav

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bogovičeve dame in Jasmina Opec kot Monika (L.) Slovenske ljudske stranke