objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 26. julij 2014 ob 07:16

Bo Brezniku uspelo izriniti Tanka? Tihi boj za šefa poslanske skupine SDS
Franc Breznik naj bi si želel postati novi vodja poslanske skupine SDS, namesto dosedanjega dolgoletnega šefa poslancev Janševe stranke - Jožeta Tanka
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Znani poslanec SDS Franc Breznik naj bi imel ambicije postati novi vodja poslanske skupine Janševe SDS, pravijo naši viri iz vrst poslancev te stranke. In tako "zamenjati" dolgoletnega šefa poslancev SDS Jožeta Tanka, po nedavnih volitvah tudi začasnega vodje poslanske skupine. Konstituiranje poslanske skupine ter volitve novega vodje bodo predvidoma prihodnjo sredo, 30 julija, toda Breznik naj bi imel zaenkrat zagotovljene samo štiri glasove, od enaindvajsetih poslancev. Breznik naj bi gral tudi na karto "zmagovalca" 8. volilne enote, kjer je med kandidati SDS dobil največ glasov, ter na dosedanje očitke Jožetu Tanku, da naj bi bil "preoster" ali celo "pregrob" do kolegic in kolegov v poslanski skupini.
Zadnjo besedo pri izbiri novega vodje poslanske skupine, pravijo naši viri, pa bo imel prvak stranke Janez Janša.
 
ODMEV
Prispevek, ki ste ga objavili o meni in stanju v poslanski skupini SDS ne drži.
Zanikam popolnoma vse navedbe, ki zadevajo "tihi boj" za vodjo poslanske skupine SDS. Ob tem bi rad dodal, da je po krivični sodbi predsednika Janeza Janše stranka še bolj povezana in homogena, kot je bila kdaj koli. Poslanci stranke se zavedamo, da bi vsakršni notranji boji v teh težkih trenutkih uničili zadnji mejnik slovenske osamosvojitve, ki ga predstavlja stranka SDS s predsednikom, poslanci, člani in simpatizerji doma in v tujini.
Prav tako menim, da je kolega Jože Tanko vreden spoštovanja in da opravlja delo vodje poslanske skupine več kot odlično. Delo vodje poslanske skupine je izjemno zahtevno in nehvaležno delo, ki ga lahko opravlja samo nekdo z velikimi političnimi izkušnjami.
S spoštovanjem,
Franc Breznik
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franc Breznik Janševe Jožeta Tanka S spoštovanjem,
Franc Breznik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bo Brezniku uspelo izriniti Tanka? Tihi boj za šefa poslanske skupine SDS