objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 7. avgust 2014 ob 10:58

Šeruga, Steinbuch, Lombergar. Poroka leta, ločitve in usoden skok čez plot
Kolumnist Dejan Steinbuch je tik pred medijsko poroko leta, Katja Šeruga intimno prijateljujeje z enim od podrejenih urednikov Večera, televizijska zakonca Lombergar pa sta menda pred ločitvijo ...
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Na slovenski medijski sceni se precej živahno dogaja tudi na področju tako imenovane "zasebnosti".
Tako je 16. avgusta (sobota!) na sporedu "medijska poroka leta," poročita se namreč znani slovenski kolumnist in bivši urednik Žurnala Dejan Steinbuch ter širši javnosti neznana podjetnica Katja Knez. Njuna poroka se bo zgodila ob 13. uri v ljubljanski cerkvi Marijinega oznanjenja na Prešernovem trgu (bolj znana kot Frančiškanska cerkev), bodoča mladoporočenca pa bosta s prijatelji - povabljenci prihajajo predvsem iz medijske smetane - nazdravila v cerkvenem atriju.

NA ČASOPISU VEČER ...

Najbolj znan - javno sicer "še ne" razkriti - novi mariborski medijski par sta (še vedno malo nova) odgovorna urednica Večera Katja Šeruga ter eden od vodilnih urednikov Večera Aljoša Peršak. Hoditi sta začela kmalu po prihodu nekdanje novinarke Pop TV nazaj v Maribor (Katja Šeruga je namreč Mariborčanka), Aljoša Peršak pa je zaradi Katje Šeruge zapustil svojo bivšo spremljevalko, s katero imata tudi otroka.
Ker Šeruga in Peršak javno očitno ne želita obelodaniti svoje zveze, občasno prihaja do rahlo komičnih situacij v slogu holivudskih romantičnih komedij, pravijo naši mariborski viri. Če se med večernim pohajkovanjem držita za roke, se raje spustita, ko opazita kakšen znan obraz, ki ju utegne videti. Kljub nekaterim govoricam pa še ne živita skupaj, ker naj bi bilo za kaj takšnega "še prezgodaj".
Njuno intimno zvezo so menda prvi opazili nekateri sodelavci na Večeru, ker sta jim postajala "sumljiva", zato naj bi ju nekaj časa celo zasledovali. Kako njuna zveza vpliva na golo urednikovanje Večera, pa je drugo vprašanje, vpliva pa zagotovo, čeprav bi to oba, Šerugova in Peršak, zanesljivo demantirala ...

... IN TV SLOVENIJA

V Ljubljani pa naj bi se kakor dokončno razhajala dolgoletna televizijska zakonca Janez in Barbara Lombergar. Janez Lombergar, direktor TV Slovenija, te govorice sicer "vztrajno" zanika, toda Barbara Lombergar je na nedavnem pogrebu novinarja in scenarista Jadrana Sterleta "vsakomur" glasno razlagala, da ima zdaj res vsega dovolj in da je njunega zakona nepreklicno konec.
Umazane podrobnosti, ki jih je omenjala, bomo zaenkrat raje zamolčali, razlog "ločitve" pa je (domnevna) intimna afera med Lombergarjem ter odgovorno urednico informativnega programa TVS Ksenijo Horvat Petrovčič (no, tem že nekaj časa govori cela javna televizija), sicer ženo novinarja tednika Mladina Petra Petrovčiča.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
dejan steinbuch Katja Knez Katja Šeruga Aljoša Peršak janez Barbara Lombergar Jadrana Sterleta Ksenijo Horvat Petrovčič Petra Petrovčiča

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Šeruga, Steinbuch, Lombergar. Poroka leta, ločitve in usoden skok čez plot