objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 24. avgust 2014 ob 07:49

Stranka SMC. Kopača in Brezovarja naj bi umaknili v paketu. Morda že danes
Generalni sekretar stranke Kopač in član izvršnega odbora Brezovar sta poskrbela tudi za svoji zasebni spremljevalki. Ena v firmo skupaj s Kešeljevićem in Groffom, druga pa naj bi postala podžupanja Kopra
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Po nekaterih informacijah naj bi izvršni odbor Stranke Mira Cerarja že danes zvečer razpravljal o usodi generalnega sekretarja stranke Erika Kopača, pa tudi člana izvršnega odbora Nejca Brezovarja. Naši viri trdijo, da se bosta morala od svojih funkcij v SMC posloviti, odšla naj bi "v paketu", čeprav naj bi se to zgodilo na "mehak" način.
Zaenkrat naj bi se ustavil postopek zaposlitve Erika Kopača kot poklicnega generalnega sekretarja SMC, potem naj bi se, menda okoli 10. septembra, "umaknil" na daljši dopust. Vsekakor naj bi ju umaknili še pred lokalnimi volitvami, saj s terena prihaja vedno več informacij in pričevanj o njuni preveč agresivni politiki.

POSKRBELA TUDI ZA SVOJI SPREMLJEVALKI

Kot smo že poročali, je Brezovar poskušal svojo zasebno spremljevalko Tejo Ljubič ustoličiti za podpredsednico lokalnega odbora Stranke Mira Cerarja v Kopru, kjer naj bi pozneje postala podžupanja, zato je na hitro, kot poročajo naši viri, svoje stalno bivališče prenesla iz Ilirske Bistrice v Koper, naslov bivališča pa naj bi ji "posodil" Milan Lončina, soprog znane glasbenice Lucinenne Lončina.
Za svojo zasebno partnerico Tanjo Mozetič, ki je pred časom delovala v projektu Simbioza, pa želi poskrbeti tudi Erik Kopač. Mozetičeva je namreč med ustanovitelji svetovalnega zavoda Corpusana, skupaj s Kopačem (ki je tudi direktor), Aleksandrom Kešeljevićem, avtorjem gospodarskega programa SMC, in Tomažem Groffom, lastnikom podjetij v Združenih državah Amerike in davčni oazi na Deviških otokih, sicer pa sinom zloglasnega tajkuna Marijana Groffa.
Prav čas ustanovitve zavoda Corpusana tudi zanesljivo dokazuje, da je ustanovitev Corpusane načrtno povezana s "timingom" vstopa Mira Cerarja na politično sceno ter napovedmi volilne zmage SMC.

NAJOŽJI KROG TAJKUNA GROFFA

Po besedah insajderjev nekdanjega Infond Hodinga (3) Kopač in Kešeljević sodita v (naj)ožji krog Marijana Groffa. Kot je razbrati iz javnih navedb Matjaža Rutarja, tedanjega direktorja Infond Holdinga, so jima eni pravili "modela". Mimogrede, pri Groffu se pozablja, da je bil njegov največji tajkunski greh, poleg nezakonitega lastninjenja Iskre Avtoelektrike, potop družbe MIP (Mesna industrija Primorske), kjer naj bi upnike oškodovali za 75 milijonovov evrov, brez zaposlitve pa je ostalo več kot 250 ljudi. Kriminalisti iz Nove Gorice so zaradi tega že vložili kopico ovadb, storjenih naj bi bilo kar 57 kaznivih dejanj!

ZAVAJUJOČ DEMANTI SMC NAJ BI SPISAL KOPAČ

Po navedbah naših virov iz SMC naj bi prav naveza z Marijanom Groffom odnesla Erika Kopača, če hoče Stranka Mira Cerarja, ki glasno propagira vrednote pravne države, ohraniti svojo proklamirano politično držo. "Počilo" pa naj bi po uradnem ter zavajajočem demantiju stranke, da Kopač in Kešeljević nimata ničesar z Boškom Šrotom in Stanetom Valantom, potem pa se je izkazalo, da sta usodno povezana Marijanom Groffom. Demanti SMC naj bi spisal Kopač, medijem pa naj bi ga poslal brez vednosti Mira Cerarja, pravijo naši viri.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Erika Kopača Nejca Brezovarja Tejo Ljubič Milan Lončina Lucinenne Lončina Tanjo Mozetič Aleksandrom Kešeljevićem Tomažem Groffom Marijana Groffa Mira Cerarja Matjaža Rutarja Boškom Šrotom Stanetom Valantom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Stranka SMC. Kopača in Brezovarja naj bi umaknili v paketu. Morda že danes