objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 13. oktober 2014 ob 20:24

Pri CV-ju Violete Bulc pomota ravno tam, kjer naj bi to bilo potrebno!?
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Pri množici biografskih, še natančneje, kariernih podatkih Violete Bulc, novopečene kandidatke za slovensko komisarko v Bruslju, ki jih je vlada Mira Cerarja na sedež Sveta Evrope poslala minuli petek, 10. oktobra, takoj po končani - že tudi sporni seji - nočni vlade, sta se nerodni tiskovni napaki pojavili točno tam, kjer sta bili pravzaprav potrebni.
Ob očitkih Violeti Bulc, da za komisarko nima potrebnih političnih izkušenj, se je vladi (zato) naprej zapisalo, da ni podpredsednica vlade šele dva tedna, ampak že dve leti, od leta 2012 naprej. In potem še ena potrebna napaka: Violeta Bulc naj bi programski komite Stranke Mira Cerarja vodila že od leta 2013 dalje, čeprav se je Stranka Mira Cerarja, kot je že znano, ustanovila šele nekaj tednov pred parlamentarnimi volitvami 13. julija - letos.
Drugi nepotrebnih napak med CV-jem Violete Bulc ni videti, razen tega, da je pred Brusljem zamolčala svoje "šamanstvo".
Neverjetno, incredible, kot je na Twitterju zapisal novinar Dirk Hoeren, vodja dopisništva nemškega časopisa Bild-Zeitung iz Bruslja, pa je tudi dejstvo, da do takšnih malomarnosti (oziroma napak) sploh prihaja med uradnnimi vladnimi dopisi Cerarjeve vlade.
Res, hecno, ampak kar naprej se nekaj zmotijo.
Cerarjev svetovalec Matej Zakonjšek sprva diletantsko napačno odda listo kandidatov za ministre v državni zbor (mainstream mediji to seveda zamolčijo), potem Cerar pozabi prijaviti svoje premoženje komisiji za preprečevanje korupcije, in zdaj se kakor zmotijo še pri zapisu biografskih podatkov Violete Bulc?!
Pa skozi toliko različnih rok je šel ta dopis. Tudi podpisala sta ga dva, Miro Cerar v Ljubljani in slovenska diplomatka Metka Ipavic sredi Bruslja ...
Če bi se jaz potegoval za komisarski službo v Burslju, ki bi mi v naslednjih petih letih obetala 2 do 3 milijone evrov, bi svoj Curriculum Vitae, preden stisnem tipko send+enter, prebral vsaj 10-krat ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Violete Bulc Mira Cerarja Dirk Hoeren Matej Zakonjšek Metka Ipavic

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pri CV-ju Violete Bulc pomota ravno tam, kjer naj bi to bilo potrebno!?