objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 3. december 2014 ob 06:41

Mario Galunič dokončno upokojil Mišo Molk. Njene oddaje M. ne bo, in pika!
Aktualni odgovorni urednik razvedrilnega programa TV Slovenija je storil to, kar so številni televizijski uredniki in direktorji pred njim želeli narediti, pa si niso upali
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Marija Miša Molk je dokončno ostala brez svoje (nove) oddaje. To je postalo jasno po sprejetju programsko-poslovnega načrta RTV Slovenija za leto 2015, Mario Galunič, novi odgovorni urednik razvedrilnega programa, pa je bil tisti, ki je Molkovo postavil pred vrata.
Spomnimo, Miša Molk je pripravljala svoj pogovorni šov, ki naj bi bil na sporedu enkrat mesečno, ob petkih ali sobotah. Naslov oddaje je bil M. ("Em in pika"), produkcija posamezne oddaje pa naj bi stala okoli osem tisoč evrov, pri čemer niso vštete plače redno zaposlenih na TVS, ki bi oddajo ustvarjali. Čeprav je Molkova po medijih razlagala, kako je pogovorni šov (angleško: talk show) njena življenjska želja, pa tisti, ki so koncept njene oddaje tudi prebrali, pravijo, da bi ta oddaja bila bolj šov kot pa talk (pogovor).
Kakorkoli, zdaj je njenih želja res konec, morebitna vrnitev nekdanje prve dame slovenske televizije na male ekrane pa so le še njene sanje.
Pri tem je zanimivo, da je (bil) ravno Mario Galunič tisti, ki je Molkovo dokončno televizijsko upokojil, čeprav - po drugi strani - poznavalci razmer na TV Slovenija pravijo, da to ni naključje. Miša Molk pač nima pri roki ničesar takšnega, kar bi lahko Galuniča tako ali drugače "prisililo", da ji vrne oddajo. Mario Galunič je torej storil to, kar so številni televizijski uredniki in direktorji pred njim želeli narediti, vendar si niso upali?!

ZA NAMEČEK MORA BITI ŠE PRIJAZNA ZARADI ULE FURLAN

Pravzaprav je še huje. Ob vsem tem mora biti Molkova do Maria Galuniča še celo strahovito prijazna (pa naj bo sicer še tako besna), saj je od Galuniča, kot urednika razvedrilnega programa, povsem odvisna tudi nadaljnja televizijska kariera njene hčerke Ule Furlan ...
Marija Miša Molk sicer ostaja redno zaposlena v razvedrilnem programu kot ena od urednic.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marija Miša Molk Mario Galunič Ule Furlan

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mario Galunič dokončno upokojil Mišo Molk. Njene oddaje M. ne bo, in pika!