objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 5. december 2014 ob 06:57

Pod novo direktorico Ljerko Bizilj prva odhaja Ksenija Horvat (Petrovčič)!
Pred pisarno nove direktorice TV Slovenija si že množično podajajo kljuko, vsi jo prosijo za sestanke in ji nekam lezejo, Biziljevi pa se na veliko ponujajo tudi iz drugih medijskih hiš
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Prvo pomembno kadrovsko menjavo bo nova direktorica TV Slovenija Ljerka Bizilj opravila čisto na vrhu informativnega programa. Sedanja odgovorna urednica Ksenija Horvat (Petrovčič) se namreč počasi poslavlja, ker ji prihodnji mesec poteče mandat, TV Slovenija pa je javni razpis za novega odgovornega urednika oziroma urednico tudi pravkar objavila.
Medtem pa je Ljerka Bizilj za vršilko dolžnosti pomočnice direktorice TVS že imenovala Natalijo Gorščak, ki je, zanimivo, sama prav tako kandidirala za direktorico TVS (torej tudi proti Biziljevi), kot predstavnica ad hoc "skupine uslužbencev" RTV, imenovane Preporod. Dosedanji pomočnici direktorja TVS, Neli Vozelj, pa je z odstopom Janeza Lombergarja potekel mandat.
Po naših informacijah si na vratih pisarne Ljerke Bizilj sicer že množično podajajo kljuko, vsi jo prosijo za neke sestanke in ji strašno "lezejo v ...", na veliko pa se ji "ponujajo" tudi iz drugih medijskih hiš.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
ljerka bizilj Ksenija Horvat Petrovčič Natalijo Gorščak Neli Vozelj Janeza Lombergarja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pod novo direktorico Ljerko Bizilj prva odhaja Ksenija Horvat (Petrovčič)!