objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 18. december 2014 ob 06:54

Izpoved. Kako naj bi razvpiti Ivan Vogrin vrgel vrata v svojo bivšo ženo
... Odlomek iz pisnega zagovora že rahlo pozabljenega nekdanjega poslanca Ivana Vogrina, ki se na okrajnem sodišču v Lenartu zagovarja zaradi suma kaznivega dejanja napada na svojo bivšo ženo Zdenko Vogrin
2014 Pozareport

Odpri galerijo

... Gospa (Zdenka Vogrin, bivša žena nekdanjega poslanca Ivana Vogrina) je v jezi pograbila plastično vedro pri hiši in z veliko ihto prihitela do mene ter me z vedrom udarjala iz strani po rami. Mahala je okoli sebe, jaz pa sem v jezi zavpil, da če je tako bom pa vrata odpeljal na deponijo, saj jih očitno ne potrebujemo, pa tudi montažnega materiala ni tako, da jih tako ne morem zmontirati nazaj. Pograbil sem vrata ter jih v ihti odložil na prikolico, ki je stala priključena na traktor ob ograji. Gospa Zdenka Vogrin je še mahala z vedrom nakar je odšla proti hiši. Čez približno deset (5) minut je prišla nazaj in rekla, da si je pri tem suvanju poškodovala glavo. Res je pokazala majhno rano in odšla.
Z sosedom sva dokončno naložila vrata na prikolico in jih odpeljala na deponijo.
... Bilo mi je neprijetno glede njene poškodbe, zato sem pustil soseda pri deponiji, sam pa sem odšel v hišo in se gospe Zdenki Vogrin opravičil zaradi neprimernih besed in tudi izrazil sem obžalovanje, da sva se sprovocirala do te mere, da se je po nesreči poškodovala. Tudi vrata niso vredna duševnih in telesnih ran, ki so se pripetile.
Imel sem občutek, da je opravičilo sprejela ter, sicer žalosten, odšel ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zdenka Vogrin Ivana Vogrina

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Izpoved. Kako naj bi razvpiti Ivan Vogrin vrgel vrata v svojo bivšo ženo