objavi na
pozareport.si

forum

TV Pink 3

Četrtek, 9. januar 2014 ob 05:43

Ima rejting, ker je minister za kmetijstvo. Dejan Židan - takoj za Pahorjem
Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias. Današnji gost Bojana Požarja je minister za kmetijstvo in okolje ter podpredsednik Socialnih demokratov Dejan Židan
2014 Pozareport

Odpri galerijo

... Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias Intervju Današnji gost Bojana Požarja je minister za kmetijstvo in okolje ter podpredsednik Socialnih demokratov Dejan Židan, za predsednikom države Borutom Pahorjem najbolj priljubljeni slovenski politik.
47-letni magister veterine Dejan Židan je v politiko preskočil z direktorskega mesta na čelu podjetja Panvita, ko ga je v svojo vlado povabil Borut Pahor. Kako in zakaj ga je Pahorju uspelo privabiti med ministre, boste izvedeli med intervjujem. Židan zagotavlja, da res nima ambicije postati predsednik vlade, niti stranke SD, namesto Igorja Lukšiča, vsem predsednikom (in predsednicam) strank pa v šali napoveduje čire na želodcih.
Med intervjujem tudi o tem, kako ga ljudje na podeželju včasih zamenjujejo z "nekom", ki je podoben ministru Židanu, kako je uspel družino ločiti od politike, pa tudi o anonimkah, ki ga povezujejo s predsednico vlade Alenko Bratušek, in nekaterih stricih iz ozadja, ki jih, kot pravi sam, sploh ne pozna ...
Dejan Židan z družino (soproga je veterinarska inšpektorica, čeprav se o politiki in veterini menda bolj malo pogovarjata) živi v Murski Soboti.
Ponovitev intervjuja si lahko ogledate prihodnji ponedeljek ob 00.10.
Več o pogovorni oddaji Požareport na TV3 pa si lahko preberete tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Intervju Dejan Židan tukaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ima rejting, ker je minister za kmetijstvo. Dejan Židan - takoj za Pahorjem