objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 17. januar 2014 ob 06:49

Preobrati enega dneva. Šef Planeta prestopil k lastnikom Popa in Kanala A
Grški lastniki slovenske komercialne televizije Planet TV po enem letu zamenjali direktorja Pavleta Stancheva, ki pa je še isti dan presedlal h konkurenci - ameriški korporaciji CME
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Pavel Stanchev, direktor komercialne televizije Planet TV (Antenna TV Sl), od včeraj ni več direktor Planeta, njegovo mesto prevzema Petra Šušteršič, dosedanja direktorica prodaje. Stanchev pa ni zapustil samo Planet TV (vodenje Planeta je prevzel točno prvega februarja minulo leto), ampak tudi grško korporacijo Antenna Group, in prav tako včeraj (16.1.) presedlal na konkurenčno ameriško medijsko družbo Central Media Enterprises, kjer je postal direktor medijskih operacij CME v Bolgariji.
KMALU MENJAVE TUDI NA PRO PLUSU?
Spomnimo, družba CME ima v lasti "slovenski" televiziji Pop TV in Kanal A, prihod Stancheva na CME pa je prva večja kadrovska poteza, ki jo je izvedel novi predsednik uprave CME Christoph Mainusch. Po naših informacijah niso izključene niti skorajšnje spremembe znotraj vodstva Pop TV in Kanala A, kjer naj bi najbolj "visel" generalni direktor Pro Plusa Pavel Vrabec.
Tako direktor informativnega programa Pop TV Tomaž Perovič in programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš se verjetno tudi zato menda zanimata za stolčka generalnega direktorja RTV in TV Slovenija, ki ju zaenkrat še zasedata Marko Filli ter Janez Lombergar. In tudi Petra Šušteršič, kot je slišati, naj bi bila zgolj "začasna rešitev" na čelu Planeta.
Mimogrede, Pavel Stanchev je Planet TV oziroma Antenno Group zapustil nekaj dni potem, ko je novi izvršni direktor Antenne Group, ki je sicer v lasti bogate grške družine ladjarjev Kyriakou, postal Peter Smith.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pavel Stanchev Petra Šušteršič KMALU MENJAVE TUDI NA PRO PLUSU? Christoph Mainusch Pavel Vrabec Tomaž Perovič Branko Čakarmiš Marko Filli Janez Lombergar Kyriakou Peter Smith

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Preobrati enega dneva. Šef Planeta prestopil k lastnikom Popa in Kanala A