objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 22. januar 2014 ob 14:43

Rabijo novega Viranta. Lansirali Šoltesa, četudi vedeli, da ne bo minister
Igor Šoltes naj bi bil v politično areno lansiran samo zato, da bi mediji ustvarili vtis o strokovnemu ter neomadeževanemu človeku in tako promovirali njegovo novo stranko Verjamem
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Ugibanja in špekulacije o tem, kaj vse se je dogajalo v političnem zakulisju okoli famozne kandidature Igorja Šoltesa za ministra za zdravje, ne pojenjajo.
Eden od nekdanjih vrhunskih politikov in ministrov, ki odlično pozna razmere na levici in desnici, vendar želi ostati neimenovan, pa je prepričan, da je bil Šoltes tokrat lansiran v politično areno predvsem zato, da bi lahko "kapitaliziral projekt svoje nastajajoče stranke Verjamem, brez upanja na imenovanje za ministra?!"
"Tisti, ki so Šoltesa lansirali, so z mediji ustvarili vtis o Šoltesu kot strokovnemu ter neomadeževanemu človeku ... Če bi bil njihov resnični namen ta, da Šoltes postane minister za zdravje, Igor Lukšič ne bi bil nobena ovira," pravi naš vir.
"Saj veste, da si Lukšič lahko tudi čez noč - premisli."
S tem, da so Igorja Šoltesa "odkantali", pa naj bi mu "naredili največjo uslugo.
Saj se je tudi sam poslovil z besedami: Na svidenje na volitvah! Je pa res, da ima Igor Šoltes pri tem en velik problem, njegov domet ne seže ven iz levega bazena, oni pa potrebujejo novega Gregorja Viranta ..." Skratka nekoga, ki bi lahko posegel tudi v volilno telo na sredini političnega spektra.
ENI MEDIJI PA ŠE KAR ZAVAJAJO
Medtem pa tako imenovani mainstream mediji (Delo, Dnevnik, Večer, Pop TV in RTV Slovenija ...) še vedno neženirano poročajo ter komentirajo, da je (bil) ministrski kandidat Igor Šoltes "neodvisen strokovnjak", čeprav ustanavlja svojo politično stranko.
Taisti mediji tudi "nočejo povedati", kako se je večina doslej znane korupcije na račun denarja davkoplačevalcev znotraj slovenskega zdravstva dogajala v minulih letih, ko je bil Šoltes na čelu računskega sodišča.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Igorja Šoltesa  Nekaj smo o tem že pisali Igor Lukšič Gregorja Viranta ENI MEDIJI PA ŠE KAR ZAVAJAJO

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rabijo novega Viranta. Lansirali Šoltesa, četudi vedeli, da ne bo minister