objavi na
pozareport.si

forum

TV Pink 3

Četrtek, 23. januar 2014 ob 07:07

Zemljarič in Gorenc se sprašujeta, zakaj ti dokumenti Udbe niso - uničeni?!
Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias. Današnji gost Bojana Požarja je publicist in raziskovalec dokumentov Udbe Roman Leljak
2014 Pozareport

Odpri galerijo

... Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias Intervju Današnji gost Bojana Požarja je publicist in raziskovalec dokumentov Udbe Roman Leljak.
 Nekdanji uslužbenec razvpite vojaške obveščevalne službe bivše jugoslovanske armade, podjetnik, založnik in publicist Roman Leljak se je lotil raziskovanja arhivskih dokumentov nekdanje tajne policije, imenovane Udba. Doslej je že dodobra stresel državo, slovensko politiko in alarmiral celo policijo ter tožilstvo sosednje Hrvaške in Avstrije.
Med intervjujem tudi o tem, kako njegova znana poslovna preteklost (bil je namreč obsojen na nekajletno zaporno kazen zaradi finančnih goljufij) vpliva na kredibilnost njegovih današnjih odkritij, zakaj se je odločil vse to početi in kdo financira ta raziskovanja, o "morilskih orodjih" Udbe, za katera se ne ve, kje so zdaj in kdo jih ima, so pa zagotovo nekje ... pa tudi o tem, kako se Janez Zemljarič in Silvo Gorenc najverjetneje jezno sprašujeta, zakaj dokumenti, ki ju bremenijo prikritih umorov in ugrabitev, niso uničeni.
Roman Leljak živi v Radencih, piše in pospešeno izdaja knjige ter urejuje svojo spletni strank Leljak.si.
Ponovitev intervjuja si lahko ogledate prihodnji ponedeljek ob 23.35.
Več o pogovorni oddaji Požareport na TV3 pa si lahko preberete tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Intervju Roman Leljak tukaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zemljarič in Gorenc se sprašujeta, zakaj ti dokumenti Udbe niso - uničeni?!