objavi na
pozareport.si

forum

TV Pink 3

Četrtek, 30. januar 2014 ob 06:54

Izpoved moža, ki je v hišo tajkuna Igorja Laha vrgel dve ročni bombi
Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias. Današnji gost Bojana Požarja je ljubljanski podjetnik Marjan Vukosav
2014 Pozareport

Odpri galerijo

... Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias Intervju Današnji gost Bojana Požarja je ljubljanski podjetnik Marjan Vukosav.
 Nekdanji znani gostinec in lastnik številnih diskotek je pred leti postal tesen sodelavec razvpitega pidovskega barona in finančnega tajkuna Igorja Laha. Za Laha je "zbiral in kupoval" certifikate ter igral "slamnatega direktorja" Lahovih podjetij, nazadnje tudi v družbi Liko Vrhnika.
Ko so ga delavci podjetja Liko Vrhnika neko noč pretepli, namesto Igorja Laha, je od njega zahteval denarno odškodnino. Lah mu ni plačal, zato mu je "počil film", pa je na vrt Lahove vile v Ljubljani vrgel dve ročni bombi. Potem so ga aretirali, obtožili izsiljevanja in dobil je pogojno zaporno kazen.
V ekskluzivnem intervjuju Marjan Vukosav pripoveduje tudi o tem, zakaj in kako ga je Igor Lah silil uničevati poslovne dokumentacije, kaj je počel na državnem tožilstvu in kako je pred leti vreče gotovine nosil na davčno upravo.
Marjan Vukosav je imel podobne poslovne zaplete tudi s Stanetom Valantom, nekdanjim prvim človekom Nacionalne finančne družbe. Hja, tudi Valant mu je dolgoval denar za opravljeno delo, plačal pa mu je šele potem ... ko mu je Vukosav postavil zasedo ter ga "pošprical" s solzivcem ...
Ponovitev intervjuja si lahko ogledate prihodnji ponedeljek ob 23.35.
Več o pogovorni oddaji Požareport na TV3 pa si lahko preberete tukaj.
 

 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Intervju Marjan Vukosav tukaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Izpoved moža, ki je v hišo tajkuna Igorja Laha vrgel dve ročni bombi