objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 7. februar 2014 ob 06:54

Vir iz NSi sporoča Bogoviču: Skupna lista z ljudsko stranko ni več opcija
In presenečenje: na kandidatni listi Nove Slovenije za majske evropske volitve ne bo Mojce Kucler Dolinar, bo pa kandidatka za evropsko poslanko Vida Čadonič Špelič
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Eden od tesnih sodelavcev Ljudmile Novak, predsednice Nove Slovenije - Krščanskih demokratov, ki želi ostati neimenovan, nam je včeraj povedal, da možnost oblikovanja "skupne" kandidatne liste s Slovensko ljudsko stranko za prihajajoče volitve v evropski parlament ni več opcija. Vsaj za njih, NSi - ne, ne glede na izjave, ki jih je predsednik SLS Franc Bogovič v zadnjih nekaj dneh dajal različnim medijem.
Tudi kandidatna lista Nove Slovenije, vsaj njen prvi del, je "že sestavljena", pravi isti vir. Nosilec liste bo evropski poslanec Lojze Peterle, drugi na listi bo podpredsednik NSi, nekdanji minister za obrambo in predsednik združenja za vrednote slovenske osamosvojitve Aleš Hojs (mimogrede, Aleš Hojs kot uslužbenec državne družbe DRI na delovnem mestu vodje predstavništva za Jugovzhodno Evropo je zadnje čase vedno manj v Beogradu in vse več v Ljubljani), na tretjem mestu liste pa se je presenetljivo znašla Vida Čadonič Špelič, dolgoletna direktorica veterinarske uprave VURS.
Vida Čadonič Špelič nam je potrdila dano soglasje za kandidaturo, pravi pa tudi, da je članica Nove Slovenije, odkar je stranka NSi prevzela še ime "krščanski demokrati", saj je to njen "življenjski slog".
ZBOGOM MOJCA KUCLER DOLINAR
Na kandidatni listi pa, spet presenetljivo, ne bo Mojce Kucler Dolinar, ki se je po daljšem pogovoru z Ljudmilo Novak odločila, da bo raje obdržala službo na ministrstvu za notranje zadeve.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ljudmile Novak franc bogovič lojze peterle aleš hojs Vida Čadonič Špelič ZBOGOM MOJCA KUCLER DOLINAR Mojce Kucler Dolinar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Potrata

Četrtek, 12. oktober 2017 ob 12:36


https://www.youtube.com/watch?v=ucRlzuSUMAs

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vir iz NSi sporoča Bogoviču: Skupna lista z ljudsko stranko ni več opcija