objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 12. februar 2014 ob 06:57

Delo. Bivša žena Mitje Lomovška postala urednica gospodarske redakcije
Marjana Kristan iz Slovenske tiskovne agencije na časnik Delo, Boštjan Veselič na tretji program TVS, Sonči Nered Čebašek na Dolenjski list, Jermannovi pa ni uspelo priti na Finance
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Naša nedavna prognoza, da bo nova urednica gospodarske redakcije na časopisu Delo postala Marjana Kristan, dosedanja urednica fotografije in dopisništev na Slovenski tiskovni agenciji, se je zelo hitro uresničila. Kristanova prihaja na Delo 1. marca, gospodarsko redakcijo pa prevzema kljub temu, da se doslej kot novinarka še nikoli ni ukvarjala z - gospodarstvom. Odgovorna urednica Dela Mateja Babič Stermecki se je za Kristanovo očitno odločila predvsem zato, ker sta zasebno dolgoletni prijateljici.
Marjana Kristan je sicer znana tudi kot nekdanja soproga novinarja Mitje Lomovška, ki je prej delal na Slovenskih novicah.
No, nova namestnica odgovornega urednika Slovenskih novic Bojana Budje pa je postala nekdanja novinarka in urednica Dela Olga Cvetek.
VESELIČ, SONČI NERED ČEBAŠEK IN BARBRA JERMANN
Tudi sicer je v minulih tednih nekaj "večjih" medijskih premikov. Boštjan Veselič, nekdanji voditelj oddaje Resnica na TV3 Medias je (po ukinitvi oddaje) postal honorarni sodelavec na tretjem programu TV Slovenija, kjer ga je angažirala odgovorna urednica "trojke" Ljerka Bizilj, bivša urednica tabloidnih revij Nova in Lea Sonči Nered Čebašek prevzema urednikovanje lokalnega časopisa Dolenjski list, medtem ko se pred časom zamenjani odgovorni urednici Lady Barbri Jermann ni uspelo prebiti na poslovni časnik Finance. In to kljub temu, da naj bi za Jermannovo posredovali nekateri znani poslovneži, ki naj bi telefonirali direktorju Financ Petru Franklu in mu vljudno predlagali zaposlitev Barbre Jermann.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marjana Kristan prihaja na Delo Mateja Babič Stermecki Mitje Lomovška Bojana Budje Olga Cvetek Boštjan Veselič ljerka bizilj Sonči Nered Čebašek Barbri Jermann Petru Franklu

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Delo. Bivša žena Mitje Lomovška postala urednica gospodarske redakcije