objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 19. februar 2014 ob 06:54

Za slavo in 1000 evrov. Zakonca Đurić-Ribič dala hčerko v resničnostni šov!
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Prihodnjo sredo na male ekrane prihaja nov resničnostni šov - Sladko življenje. Predvajali ga bodo na Planet TV, vsak dan od ponedeljka do petka. To sicer ne bo klasičen televizijski resničnosti šov, kot jih poznamo doslej, ki bi "prinesel zmagovalca" ali lansiral kakšnega novega zvezdnika, gre bolj za to, da kamere v živo spremljajo življenje zvezdnikov, potem pa montirane odlomke predvajajo televizijskim gledalcem. Nič problematičnega, nič zahtevnega.
V glavnem, kot že poznamo našo zvezdniško sceno, bo itak šlo predvsem za prikrito reklamiranje raznih "frizerajev", kozmetičnih salonov, wellnesov in fitnes centrov, tudi trgovin, avtomobilov, predvsem pa za poceni samopromocijo …
Med prvimi, ki se je dala tako "razgaliti" in bo nastopila, je Vesna Janković. Ki po novem, kot sama pravi, razmišlja tudi o pisanju doktorata iz politike?!
Planet TV pa mora nastope slovenskih zvezdnikov tudi - plačati. Vsak dobi 200 evrov na dan oziroma 1.000 evrov za pet snemalnih dni, kot je predvideno za posameznega zvezdnika.
Po naših informacijah so vsi zvezdniki dobili enake ponudbe in pogodbe, čeprav se Damjan Murko že hvali, da so njemu ponujali 3.500 evrov, on pa naj bi jim "dal nogo". Menda ga sploh niso poklicali, zatrjujejo naši viri na Planetu TV.
DRUŽINA ĐURIĆ-RIBIĆ
Preseneča pa vsaj eno ime - Zala Đurić Ribič, hčerka Tanje Ribič in Branka Đurića Đura. Ker "pevka" ni še niti polnoletna, sta ji morala sodelovanje v resničnostnem šovu pisno dovoliti njena starša.
Ali drugače, čisto vse za slavo in tisoč evrov, četudi otroka v resničnostni šov. Saj poznate tiste holivudske, ni slabe reklame, ampak tudi zastonj kosila ne.
TO SO BILI PRAVI ŠOVI
Spomnimo. Tudi Tanja Ribič in Branko Đurić sta imela svoje resničnostne šove, ampak res resnične.
Pred nekaj meseci so iz kirurškega sanatorija Rožna dolina izginile fotografije Tanje Ribič med lepotno operacijo. In njene izjave, da se ni podvrgla lepotnim posegom, postavile na - laž. Branko Đurić pa se je pred leti znašel v preiskavi zaradi suma davčne utaje, kar je v časopisu Dnevnik objavil takratni novinar, danes pa namestnik predsednika komisije za preprečevanje korupcije Rok Praprotnik. Potem je "vse potihnilo", menda naj bi Đurića "rešila" odvetnik Miro Senica in tedanja političarka Katarina Kresal, ki jo je javno podpiral prav Branko Đurić Đuro. No, Đurić je pozneje podpiral tudi Zorana Jankovića, kar pomeni, da ga pač "privlačijo" političarke in politiki, ki jih privlači korupcija.
Ja, saj, ni zastonj kosila ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vesna Janković Damjan Murko DRUŽINA ĐURIĆ-RIBIĆ Zala Đurić Ribič Tanje Ribič Branka Đurića Đura TO SO BILI PRAVI ŠOVI Rok Praprotnik miro senica Katarina Kresal Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Za slavo in 1000 evrov. Zakonca Đurić-Ribič dala hčerko v resničnostni šov!