objavi na
pozareport.si

forum

TV Pink 3

Četrtek, 20. februar 2014 ob 07:53

Mitja Štular. Zakaj desnica ne dela strank po tekočem traku - kot levica
Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias. Današnji gost Bojana Požarja sopobudnik civilne družbe za pravično Slovenijo in začasni predsednik programskega sveta RTV Slovenija Mitja Štular
2014 Pozareport

Odpri galerijo

... Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias Intervju Današnji gost Bojana Požarja je sopobudnik civilne družbe za pravično Slovenijo in začasni predsednik programskega sveta RTV Slovenija Mitja Štular.
Mitja Štular, eden do najbolj vidnih predstavnikov civilne družbe, je pred nekaj dnevi postal "začasni" predsednik programskega sveta RTV Slovenija, potem ko je na tajnem glasovanju premagal protikandidata Cirila Baškoviča. Nekateri mediji so Štularjevo zmago pospremili z besedami, da RTV prevzema desnica.
V intervjuju tudi o medijsko razvpiti Prešernovi nagradi za Jožeta Možino, zakaj slovenska desnica ne ustanavlja novih političnih strank po tekočem traku - kot levica, pristranskih "uredniških politikah" slovenskih mainstream medijev, in kako bo programski svet RTV zelo verjetno razpravljal o Miši Molk ter njeni postavitvi hčerke Ule Furlan za voditeljico Eme.
Mitja Štular je zaposlen kot svetovalec v družbi Telekom Slovenija, na ljubljanski fakulteti za elektrotehniko pa predava telekomunikacije.
Ponovitev intervjuja si lahko ogledate prihodnji ponedeljek ob 00.10.
Več o pogovorni oddaji Požareport na TV3 pa si lahko preberete tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Intervju mitja štular tukaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mitja Štular. Zakaj desnica ne dela strank po tekočem traku - kot levica