objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 25. februar 2014 ob 06:43

Jankoviće spet rubijo! Tokrat Hypo Leasing. Zbogom pa BMW Cabrio in Audi Q7
Hypo Leasing in sodni izvršitelj Dragan Vuković prodajata BMW Cabrio Jureta Jankovića in Audi Q7, ki ga je vozil Boštjan Stamejčič, vodja projektov v Electi in lastnik famoznega podjetja Baza Dante
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Družina ljubljanskega župana Zorana Jankovića se je spet znašla pod težo rubežnikov, natančneje, dva luksuzna avtomobila, ki sta bila v lasti podjetja Electa Naložbe d.o.o., gresta na javno dražbo. Gre pa za BMW Z4 Cabrio 3.0i, ki ga je vozil Jure Janković, in Audi Q7 3.0 DTI, kjer je za volanom običajno sedel Boštjan Stamejčič, vodja projektov v Electi, sicer pa znan kot direktor ter lastnik famoznega podjetja Baza Dante d.o.o. in tesen sodelavec Damijana Jankovića, direktorja Electe Naložb.
Upnik, ki na javni dražbi, sklicani za 21. marec ob 11. uri, prodaja omenjena avtomobila, je Hypo Leasing, zaplenil pa ju je sodni izvršitelj Dragan Vuković. Še izklicni prodajni ceni: 7.400 evrov za BMW in 6 tisoč evrov za audija.
Oklic 2. javne dražbe objavljamo spodaj.
Podjetje Electa Naložbe d.o.o., katerega direktor je Damijan Janković, ima edini transakcijski račun, odprt pri Factor banki, sicer blokiran že 418 dni!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zorana Jankovića Jure Janković Boštjan Stamejčič Damijana Jankovića Dragan Vuković

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jankoviće spet rubijo! Tokrat Hypo Leasing. Zbogom pa BMW Cabrio in Audi Q7