objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 25. februar 2014 ob 14:30

Propagandna vojna na desnici. Ljudmila Novak s posebnim pismom in vloženko!
... Vabim vas, da se še bolj trdno povežemo v duhu resnice za boljšo Slovenijo, piše spoštovanim članicam in članom Nove Slovenije ter dragim krščanskim demokratom njihova predsednica Ljudmila Novak
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Ožje vodstvo stranke Nova Slovenija - Krščanski demokrati se je razplamtelega "najnovejšega spopada" na slovenski politični desnici, za ali proti referendumu o državnih arhivih nekdanje tajne policije, imenovane - Udba, zdaj lotilo tudi s posebnim pismom (vloženko), naslovljenim na članice in člane Nove Slovenije.
V glavnih vlogah znotraj vloženke z naslovom "Za odprte arhive" nastopajo predsednica Nove Slovenije Ljudmila Novak in evropski poslanec Lojze Peterle, oba podpredsednika stranke, Aleš Hojc in Iva Dimic, člani poslanske skupine ter nekateri drugi vidni člani NSi, skupno deset. Najdaljši "nagovor" vloženke ima - razumljivo - predsednica Novakova, ki svoje pisanje zaključuje z vabilom, naj se "še bolj trdno povežemo v duhu resnice za boljšo Slovenijo".
Faksimile celotnega pisma oziroma vloženke objavljamo spodaj.
Zaenkrat pa še ni znano, kako bo to pismo (vloženko) vodstvo Nove Slovenije učinkovito "spravilo" do članic in članov stranke ter kolikšni bodo stroški tiska in distribucije najnovejšega "propagandnega" gradiva.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
V glavnih vlogah ljudmila novak lojze peterle Aleš Hojc Iva Dimic

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Propagandna vojna na desnici. Ljudmila Novak s posebnim pismom in vloženko!