objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 27. februar 2014 ob 06:40

Fotografije. Rok Snežič končno v zaporu. Še prej so ga posneli v Banja Luki
Sredi Banja Luke, zdaj pa na spletu. Neznani paparac je ponoči fotografiral tri mariborske podjetnike, Roka Snežiča, Marka Arsenoviča in Borisa Arka, v družbi mičnih sarajevskih deklet
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborski podjetnik in davčni svetovalec Rok Snežič, ki je bil pred časom - zaradi davčnih utaj in pranja denarja - obsojen na tri leta zaporne kazni, vrniti pa mora tudi 150 tisoč evrov, se je minulo soboto končno le znašel v zaporu. Gre za vikend zapor odprtega tipa, tako imenovanega "Puščava" v Mokronogu, ki je sestavni del zaporov na Dobu.
Po naših informacijah se mora Rok Snežič v zaporu pojaviti vsako soboto do 18. ure zvečer, v ponedeljek zjutraj pa lahko "odide na delo." Rok Snežič, ki je v Sloveniji že razglasil osebni stečaj, zadnje čase sicer največ posluje v Bosni in Hercegovini, dva njegova največja klienta v Sloveniji, kjer Snežič dela kot davčni svetovalec, pa ostajata brata Miran in Roman Vuk, lastnika družbe RMW Holding, no, Miran Vuk je znan predvsem kot župan Zavrča, ter Izet Rastoder, lastnik podjetja Derby, "kralj banan" in predsednik ljubljanskega nogometnega kluba Olimpija.
Skupaj z bratoma Miranom in Romanom Vukom pa je Rok Snežič pred sedmimi dnevi, 20. februarja, spet postal tarča novih kriminalističnih preiskav, ponovno povezanih z davčnimi zatajitvami.
SARAJEVO: PORCHE IN SEKSI DEKLETA
Po spletu pa so pravkar zakrožile fotografije, posnete v Banja Luki, menda med praznovanjem letošnjega pravoslavnega novega leta.
Na pomenljivih "paparaco" fotografijah so prepoznavni trije zelo znani mariborski podjetniki, poleg Roka Snežiča še Marko Arsenovič, solastnik prodajne mreže nemške blagovne znamke oblačil S.Oliver, in Boris Arko, najemnik vsaj dveh dobro obiskanih gostinskih lokalov v Mariboru, Štajerca in Ancore.
Seveda vsi trije v seksi družbi lepih banjaluških deklet, ki so menda najboljše "bejbe" v Bosni in Hercegovini ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rok Snežič miran Roman Vuk Izet Rastoder SARAJEVO: PORCHE IN SEKSI DEKLETA Marko Arsenovič Boris Arko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fotografije. Rok Snežič končno v zaporu. Še prej so ga posneli v Banja Luki