objavi na
pozareport.si

forum

TV Pink 3

Četrtek, 27. februar 2014 ob 07:11

Vedeževalec Danny, tokrat tudi zasebno. Ženske-moški, saj duša nima spola
Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias. Današnji gost Bojana Požarja je legendarni slovenski vedeževalec Daniel Šmid - Danny
2014 Pozareport

Odpri galerijo

... Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias Intervju Današnji gost Bojana Požarja je legendarni slovenski vedeževalec Daniel Šmid - Danny.
 Sloviti vedeževalec Danny, eden od rekorderjev po stažu predvajanja svoje televizijske oddaje Dannyjeve zvezde, se vrača na sceno. Potem ko je preživel zasvojenost z igrami na srečo ter izgubil vse, kar je imel, zdaj stanuje v nekem hotelu sredi ljubljanske Šiške, avtomobila še nima, je pa razčistil sam s seboj.
Danes je star 46 let, nosi temna očala, vedežuje že 38 let, v intervjuju pa med drugim tudi o vedeževalski ikoni ter žal svoji že pokojni prijateljici Meti Malus, netalentirani vedeževalki Karin Ježovita, ki pa se zna dobro prodajati, o tem, zakaj on, Danny, ljudem v krizi vedežuje tudi zastonj, in kako je pred leti na državnem kompleksu Brdu pri Kranju tajno svetoval posameznim slovenskim politikom, pa tudi o svojih zasebnih partnerjih.
Ženskih in moških, saj, kot pravi Danny, duša nima spola ...
Ponovitev intervjuja si lahko ogledate prihodnji ponedeljek ob 23.35.
Več o pogovorni oddaji Požareport na TV3 pa si lahko preberete tukaj.
 
GOST PRIHODNJI ČETRTEK: HRVAŠKI NOVINAR DENIS KULJIŠ

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Intervju Daniel Šmid - Danny tukaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vedeževalec Danny, tokrat tudi zasebno. Ženske-moški, saj duša nima spola