objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 11. marec 2014 ob 14:40

Škandal KPK - konec vseh ugibanj. Boris Štefanec ne bo odstopil. Nikoli!
Trenutno najbolj razvpiti odvetnik in Prekmurec v državi je za sredo ob trinajsti uri napovedal posebno tiskovno konferenco, kjer naj bi povedal - vse, zagotavlja pa, da ima veliko za povedati
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Množičnih ugibanj, ali bo novi predsednik Komisije za preprečevanje korupcije Boris Štefanec pod pritiskom večine politikov, medijev in javnosti odstopil, je očitno konec. Za spletni portal Sobotainfo.com je namreč izjavil, da je njegov "edini komentar" naslednji: "Boris Štefanec ne bo nikoli odstopil."
Pri tem - mimogrede - je zanimivo, kako Štefanec uporablja značilni isti slog govora kot predsednica vlade Alenka Bratušek ali pa minister za obrambo Roman Jakič - tudi Boris Štefanec o sebi govori v tretji osebi ednine!
VIRI: GRE ZA STARI PREVERJENI PARTIJSKI KADER ...
No, je pa tako tudi sam potrdil napovedi nekaterih naših virov iz strank vladne koalicije, da gre za ... "stari preverjeni partijski kader," ki se niti slučajno ne misli ukloniti medijski pritiskom.
Hkrati je Štefanec dejal, da gre za politične igre, da bo "javnosti vse povedal, in verjemite mi," zagotavlja Boris Štefanec, "da imam nekaj za povedati. To so politične igre in v njih ne mislim sodelovati."
Za jutri (v sredo), ob trinajsti uri, Boris Štefanec napoveduje posebno tiskovno konferenco (ta naj bi bila predvidoma v Murski Soboti), še prej pa naj bi se sestal s predsednikom republike Borutom Pahorjem.
ŠTEFANEC OSTAJA SAM - ODSTOPILA OBA NAMESTNIKA
Po objavi članka pa so iz urada predsednika republike Pahorja sporočili, da sta se Borut Pahor in Boris Štefanec že sestala, predsednik Pahor pa je Štefaneca prosil, "naj oceni, ali še obstajajo možnosti za njegovo uspešno delo."
In najnovejše: medtem sta tudi že nepreklicno odstopila oba nova namestnika novega predsednika protikorupcijske komisije, Jurij Ferme in Darko Stare.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Novi predsednik Boris Štefanec uporablja značilni isti slog govora Alenka Bratušek Roman Jakič - VIRI: GRE ZA STARI PREVERJENI PARTIJSKI KADER Borutom Pahorjem ŠTEFANEC OSTAJA SAM - ODSTOPILA OBA NAMESTNIKA Jurij Ferme Darko Stare

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Škandal KPK - konec vseh ugibanj. Boris Štefanec ne bo odstopil. Nikoli!