objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Petek, 14. marec 2014 ob 07:02

Po nove službe! Agenti Sove in politiki kar drvijo v Marino Portorož
Sebastjan Selan je v Marini Portorož zaposlil tudi svojega nekdanjega vodjo urada na Sovi Sandija Bonaco
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Sandi Bonaca, bivši vodja kabineta "padle" ministrice za Slovence po svetu in zamejstvu Tine Komel, je novo službo dobil v Marini Portorož, kjer ga je že zaposlil direktor Marine ter nekdanji generalni direktor Slovenske obveščevalno-varnostne agencije Sova Sebastjana Selan.
Spomnimo, Sandi Bonaca je bil na Sovi vodja urada direktorja in Selanov tesen sodelavec. Po Selanovem odhodu se je Bonaca, sicer tudi podpredsednik Pozitivne Slovenije v Kopru, zaposlil kot svetovalec ljubljanskega redarstva (kar naj bi mu uredil ljubljanski župan Zoran Jankovič), nazadnje pa je delal pri Komelovi.
NOVO DELOVNO MESTO BONACE OSTAJA SKRIVNOST
Na kakšnem delovnem mestu v Marini so zaposlili Bonaco, nam včeraj ni uspelo izvedeti. Sandi Bonaca je bil namreč "ves čas" na sestankih in ga nismo uspeli priklicati kljub temu, da so nam v tajništvu obljubili, da nas bo poklical nazaj in vse pojasnil. Prav tako nam niso odgovorili na poslano elektronsko sporočilo.
Marina Portorož, kot je znano, sodi v poslovni imperij Bojana Petana in DZS, Sebastjan Selan pa je lani postal tudi direktor sestrske družbe Terme Čatež.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sandi Bonaca Tine Komel Sebastjana Selan Selanovem odhodu se je Bonaca zoran janković NOVO DELOVNO MESTO BONACE OSTAJA SKRIVNOST Bojana Petana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Po nove službe! Agenti Sove in politiki kar drvijo v Marino Portorož