objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 18. marec 2014 ob 06:58

Novi Mitja Rotovnik bo zagotovo ženska: Uršula Cetinski ali Mojca Menart?!
Kaj pa Rotovnik, za katerega pravijo, da bo vse to šele prišlo za njim? Sistematiziral si je novo delovno mesto svetovalca direktorja, poleg tega ga snubijo, naj kandidira za ljubljanskega župana
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Sinoči ob 24.00 je potekel tudi javni razpis za novega generalnega direktorja Cankarjevega doma, potem ko se po 32-ih letih neprekinjenega direktovanja poslavlja skoraj že legendarni direktor Mitja Rotovnik. Po napol uradnih informacijah se je na razpis prijavilo sedem kandidatk in kandidatov, gre pa za podatek, ki je bil avtorju teh vrstic znan okoli tretje ure popoldan, tako da so možne še kakšne dodatne prijave - in presenečenja.
BRLEK IN KARDUM SE NISTA PRIJAVILA ...
Potem ko se na razpis nista prijavila direktor Festivala Ljubljana Darko Brlek in direktor Centra urbane kulture iz ljubljanske Šiške Simon Kardum, za prvi favoritinji veljata direktorica Mladinskega gledališča Uršula Cetinski ter direktorica Založbe kaset in plošč na RTV Slovenija Mojca Menart, pri čemer je večja favo-ritka vsekakor Uršula Cetinski. Predvsem zato, ker je slišati, da naj bi jo forsiral minister za kulturo Uroš Grilc.
No, Uršulo Cetinski naj bi hvalil tudi ljubljanski župan Zoran Janković, čeprav naj bi bil Jankovićev prvi izbor vendarle Simon Kardum.
... MINISTER GRILC MENDA ZA URŠULO CETINSKI
Grilc naj bi se v Cankarjevem domu sicer želel znebiti "vsakršnega vonja" po Mitji Rotovniku, zato je prav nenavadno, pravijo nekateri poznavalci, da navija za Uršulo Cetinski, ki je, vsaj doslej, kot nekdanja uslužbenka Cankarjevega doma in celo Rotovnikova "ljubljenka", veljala za - Rotovnikov kader. Po drugi strani se govori, da sta se Mitja Rotovnik in Uršula Cetinski že pred leti "razšla".
Vsekakor pa, napovedujejo poznavalci, ne glede na to, kdo bo poslej vodil Cankarjev dom, Uršula Cetinski ali Mojca Menart, program bo pod eno ali drugo generalno direktorico bistveno slabši, kot je bil doslej, Cankarjev dom pa se utegne že prvo leto "brez Rotovnika" znajti v finančnih izgubah, beri: minusu.
Kaj pa Mitja Rotovnik?! Pred časom je znotraj Cankarjevega doma sistematiziral novo delovno mesto svetovalca generalnega direktorja, ki pa še ni zasedeno. Eni so prepričani, da je to pripravil zase, za vsak slučaj, če se bo le pokazala priložnost, drugi pa, da je rezervirano za Rotovnikovo dolgoletno pomočnico in zaupnico Jano Kramberger.
MITJO ROTOVNIKA ZA LJUBLJANSKEGA ŽUPANA!
Hkrati po so Mitjo Rotovnika v stranki Socialnih demokratov (kjer je Rotovnik član in tudi plačuje članarino) evidentirali kot svojega možnega kandidata za ljubljanskega župana na jesenskih lokalnih volitvah ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
mitja rotovnik BRLEK IN KARDUM SE NISTA PRIJAVILA ... Darko Brlek Simon Kardum Uršula Cetinski Mojca Menart Uroš Grilc zoran janković ... MINISTER GRILC MENDA ZA URŠULO CETINSKI Jano Kramberger MITJO ROTOVNIKA ZA LJUBLJANSKEGA ŽUPANA!

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Novi Mitja Rotovnik bo zagotovo ženska: Uršula Cetinski ali Mojca Menart?!