objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 20. marec 2014 ob 06:37

Vilfan za veleposlanika v Beograd. To je menda cena za izdajo Jankovića
Poslanec Pozitivne Slovenije ter bivši mestni svetnik na Listi Zorana Jankovića naj bi imel tudi posebne diplomatske reference: široki krog košarkarskih poznanstev
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Potem ko je poslancu Petru Vilfanu postalo jasno, da pač ne bo nosilec kandidatne liste Pozitivne Slovenije na volitvah v evropski parlament, ga je "zapopadla" nova ambicija. Zdaj bi rad postal slovenski veleposlanik v Beogradu. To naj bi bila tudi njegova cena za "dokončno izdajo" Zorana Jankovića, ki jo je menda ponudil predsednici vlade Alenki Bratušek. Peter Vilfan je namreč doslej veljal za tesnega zaveznika ljubljanskega župana in ustanovitelja Pozitivne Slovenije.
Med svojimi posebnimi referencami za mesto veleposlanika v srbski prestolnici pa Peter Vilfan navaja "široki krog poznanstev" v Srbiji - še iz časov, ko je igral jugoslovansko košarko.
Spomnimo, Peter Vilfan je pred nedavnim medijsko odmevno odstopil kot ljubljanski mestni svetnik Liste Zorana Jankovića.
Sedanjemu slovenskemu veleposlaniku v Beogradu, sicer nekdanjemu prvaku Slovenske ljudske stranke Franciju Butu, mandat poteče še letos ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Petru Vilfanu Zorana Jankovića Alenki Bratušek medijsko odmevno Franciju Butu

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vilfan za veleposlanika v Beograd. To je menda cena za izdajo Jankovića