objavi na
pozareport.si

forum

TV Pink 3

Četrtek, 27. marec 2014 ob 07:00

Violeta Tomič, igralka - političarka. Igra samo na odru, v politiki nikoli
Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias. Današnja gostja Bojana Požarja slovita igralka in novopečena političarka Violeta Tomič
2014 Pozareport

Odpri galerijo

... Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias Intervju Današnja gostja Bojana Požarja je slovita igralka in novopečena političarka Violeta Tomič.
 Nocojšnja intevjuvanka je ena najbolj znanih slovenskih igralk, pa tudi ena redkih, ki je zapustila varno službo v Mestnem gledališču ljubljanskem ter odšla na svoje. Živi od prodanih vstopnic svojih predstav in vlog, žanrsko pa niha nekje vmes, med resnim angažiranim gledališčem in tako imenovanimi "ha ha ha teatri." Zase pravi, da je za resno gledališče preveč komercialna, za ha-ha-ha teatre pa očitno premalo hi hi hi.
Pred časom je celo postala podpredsednica Demokratične stranke dela, na prihajajočih volitvah v Evropski parlament pa bo kandidirala za poslanko na listi Združene levice. Že prej so jo vabili v LDS (če bi šla, bi zdaj imela kadrovsko stanovanje v Ljubljani in bila direktorica kakšne gledališke hiše, podobno kot Borut Veselko, pa ni šla ...) Med Socialne demokrate jo je povabil Borut Pahor, ampak Violeta Tomič mu je zbrusila, da so vse slovenske stranke zanjo premalo leve, tudi Socialni demokrati.
No, potem je našla Demokratično stranko dela in Združeno levico.
V današnjem intervjuju pa tudi o tem, kako je takšnim ženskam, kot je Violeta Tomič, danes težko najti pravega moškega ...
Violeta Tomič živi v Ljubljani, skupaj s hčerko Petro, študentko mednarodnega prava, in psom Budo. Ki bo z njo odšel tudi v Bruselj, če bo postala evropska poslanka.
Ponovitev intervjuja si lahko ogledate prihodnji ponedeljek ob 23.30.
Več o pogovorni oddaji Požareport na TV3 pa si lahko preberete tukaj.
 
PRIHODNJI ČETRTEK:
MARIBORSKI INTELEKTUALEC IN POLITIK TEODOR LORENČIČ

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Intervju Violeta Tomić tukaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Violeta Tomič, igralka - političarka. Igra samo na odru, v politiki nikoli