objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 31. marec 2014 ob 06:33

Borut Pahor. Fanatik, norec, frajer ali slovenski politični lunatik?!
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Borut Pahor je v slovenski politiki dosegel vse, kar je mogoče doseči ...
 Bil je že ... predsednik stranke, poslanec državnega zbora, evropski poslanec, predsednik parlamenta, predsednik vlade in zdaj je predsednik republike.
Fantastična politična kariera, ki jo bo težko preseči. V generaciji politikov, ki jih poznamo zdaj, zagotovo ne. Pa čeprav je trenutno, kot ugotavlja novinarska kolegica Petra Sovdat (časnik Finance), žal le predsednik Butal.
Minulo soboto pa je Pahor dosegel še nekaj več. Trmasto je držal besedo ter izpolnil obljubo slovenskim reprezentančnim hokejistom iz Sočija (za vsak zadeti gol na olimpijskih igrah po eno uro drsanja?!) in drsal neprekinjenih deset ur!!!
Od treh popoldne do enih zjutraj, na ledeni plošči v jeseniški hokejski dvorani pod Mežaklo. Ne, to res ni mačji kašelj, to je moral biti fascinanten fizični ter psihični napor.
Za kaj takšnega (Borut Pahor je pred odhodom na led sam dejal, da verjetno ne bo zdržal do konca) moraš biti - ali fanatik, "norec" ali frajer, znotraj domala patološke slovenske politične scene pa vsaj politični lunatik.
Kar se meni tiče, tokrat, recimo - frajer. Na kratko!
P.S. Me prav zanima, koliko časa bi na mrzlem ledu sredi sončnega spomladanskega vikenda zdržal Dejan Židan, minister za kmetijstvo in okolje ter podpredsednik Socialnih demokratov, ki je predprejšnjo nedeljo "lucidno" komentiral svoje prvič prvo mesto (pred Pahorjem) na lestvici najbolj priljubljenih politikov v režiji agencije Ninamedia, in - tudi po mnenju številnih strankarskih kolegov - zamudil priložnost biti tiho ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Borut Pahor Petra Sovdat

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Borut Pahor. Fanatik, norec, frajer ali slovenski politični lunatik?!