objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 2. april 2014 ob 14:58

Polona Jambrek razdira zakone na Pop TV?! Ločitve kot resničnostni šovi
Viri poročajo: Nataša Plementaš, direktorica odnosov z javnostmi Pro Plusa, menda tik pred ločitivjo od moža in novinarja oddaje 24ur Mihe Plementaša, ker naj bi imel romanco z voditeljico rubrike Pop In
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Napovedana ločitev temnolase novinarke Maje Sodje in producenta Tomaža Čretnika pač ni edina "posteljna" aferica, ki trenutno vznemirja stavbo Pop TV in Kanala A, pa tudi tabloidne medije ter radovedno javnost.
Maja Sodja, nekdanja voditeljica večerne oddaje 24ur, po novem pa prvi obraz nove tedenske oddaje Epilog, sicer trdi, da s Tomažem Čretnikom, nekdanjim producentom Pop TV, nista ločena, se pa neuradno že ve, da Maja Sodja po novem intimno prijateljuje s fotografom "hišnega" spletnega portala 24ur.com Damjanom Žibertom.
Spomnimo, Damjana Žiberta je na 24ur.com pred leti pripeljal nekdanji urednik rubrike "Eksluziv" Jure Zorčič. Tomaža Čretnika pa so pred časom na Pro Plusu odpustili kot tehnološki višek, potem je šel na TV3 Medias, kjer je prav tako kmalu ostal brez dela.
 
MAJE SODJE EPILOG
Mimogrede, nova četrtkova informativna oddaja Epilog (ob 20.00) je po prvih dveh predvajanjih pokazala predvsem dvoje: višek epiloga bo obračunavanje s političnimi in poslovnimi mrliči, kot sta nekdanji mariborski župan Franc Kangler in bivši prvi človek SCT Ivan Zidar, ter predvajanje socialnih tem v slogu oddaj Preverjeno in TV Tednik (TV Slovenija). Vsi tisti, ki so morda pričakovali kakšne napete politične teme, so se - po vsem sodeč - vsaj zaenkrat ušteli.
Temu primerna je tudi gledanost oddaje, ki se že med samo oddajo več kot prepolovi. Tako je minuli četrtek oddaja Epilog imela na začetku 11-odstotni rejting, delež gledalcev kar 41,2 odstotka, potem pa sta začela rejting in delež gledanosti strmo padati ter proti koncu oddaje pristala na 4,8, oziroma 17,7 odstotka (po podatkih AGB Nielsen Media Research).
 
AFERA POLONA JAMBREK-MIHA PLEMENTAŠ
Prava bomba pa naj bi bila intimna romanca med Polono Zojo Jambrek, eno od voditeljic rubrike Pop In (oddaja 24ur) in novinarjem oddaje 24ur Miho Plementašem. Afera pa vznemirja in ruši "mir ter ravnotežje" na Pop TV, zato ker je Miha Plementaš že dlje časa poročen z direktorico odnosov z javnostmi Pop TV in Kanala A - Natašo Plementaš.
Ki se, kot pravijo naši viri, zaradi tega zdaj menda tudi "že "ločuje ..."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maje Sodje Tomaža Čretnika Damjanom Žibertom Jure Zorčič MAJE SODJE EPILOG Franc Kangler Ivan Zidar AFERA POLONA JAMBREK-MIHA PLEMENTAŠ Polono Zojo Jambrek Miho Plementašem Natašo Plementaš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Polona Jambrek razdira zakone na Pop TV?! Ločitve kot resničnostni šovi