objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Nedelja, 6. april 2014 ob 11:34

Zdaj še suha vaja za Igorja Šoltesa. Kučan ima zadnje dni res veliko dela!
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Slaba dva meseca pred evropskimi volitvami se je spet oglasil nesojeni minister za zdravje Igor Šoltes, ki se je nenadoma odločil, da bo njegovo, še vedno malo novo civilnodružbeno društvo Verjamem, nastopilo na prihajajočih volitvah v Evropski parlament.
Čeprav še nima niti kandidatov ... niti (pred)volilnega programa, niti potrebnih podpisov za nastop na volitvah (tudi finance za predvolilno kampanjo po vsem sodeč niso problem?!), in čeprav nam je Šoltes še pred časom dopovedoval, kako ga zanimajo šele jesenske lokalne ter kasneje tudi parlamentarne volitve, je taisti Šoltes kar naenkrat ugotovil, da "morajo civilnodružbene organizacije prevzeti svoj del odgovornosti ter državljanom ponuditi širšo in boljšo izbiro ..."
 
ŠOLTES VERJAME V DOBRO PLAČANE EVROPSKE SLUŽBE ...
Ker lahko tovrstnim verbalnim frazam dandanes nasedajo zgolj tisti res najbolj naivni državljani, mi raje poglejmo, kaj je tu resnično zadaj?
Po eni strani je čisto možno, da gre za udejanjanje imena Šoltesovega društva Verjamem v udobno prakso. Saj ... zakaj pa ne bi Igor Šoltes "verjel" v dobro plačane evropske službe ...
Povedano drugače, tudi nekdanji predsednik računskega sodišča Igor Šoltes bi mogoče rad pobegnil v Bruselj, stran od te slovenske godlje, ki jo je sicer tudi sam pomagal skuhati.
 
... ALI PA SO GA VPOKLICALI NA SUHO VAJO?
Toda bolj verjetno je, da gre za "suho vajo" Šoltesovega vstopa v politiko.
Če Šoltesu uspe, ostaja v igri za naslednika sedanje predsednice vlade Alenke Bratušek, če na volitvah neslavno propade, pa je tudi on zrel za odpad.
No, je pa zelo na mestu vprašanje, ali Igor Šoltes to ve tudi sam ...?!
 
P.S. Sodeč po obisku nekdanjega predsednika republike Milana Kučana pri Alenki Bratušek (kar smo minuli četrtek razkrili v članku z naslovom Kučan prikorakal v kabinet Alenke Bratušek, in zdaj "presenetljivi" odločitvi Igorja Šoltesa, da gre na evropske volitve, ima Milan Kučan s temi svojimi prejkone bolj nerodnimi nasledniki zadnjih nekaj dni očitno ogromno dela ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Igor Šoltes ... ALI PA SO GA VPOKLICALI NA SUHO VAJO? Alenke Bratušek Kučan prikorakal v kabinet Alenke Bratušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zdaj še suha vaja za Igorja Šoltesa. Kučan ima zadnje dni res veliko dela!