objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 9. april 2014 ob 14:12

Na večerji v Portorožu: Pavček, Andrijana Starina Kosem in Dragan Tošić!
Kaj imajo skupnega ... padli tajkun, nekdanja poslovna muza in velika izdajalka ter domnevni vodja Šarićeve narkomafije v Sloveniji? Ribje večerje ob nedeljah - na Obali
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Minulo nedeljo okoli sedme ure zvečer so v Ribji kantini Fritolin večerjali trije razvpiti Slovenci, pardon, ena je bila Slovenka. Gre za padlega tajkuna Zdenka Pavčka, nekoč prvega človeka propadlega podjetja Viator & Vektor, nekdanjo poslovno muzo prav tako padlega tajkuna Boška šrota ter "veliko izdajalko" prvaka SDS Janeza Janše - Andrijano Starino Kosem, in Dragana Tošića, domnevnega vodjo slovenskega kraka narkokartela Darka Šarića, ki mu pravkar sodijo v Beogradu.
Po navedbah naših virov je Pavček "večerjal sam", Andrijana Starina Kosem je bila z možem, Dragan Tošić, ki ga še čaka ponovno sojenje v zadevi Balkanski bojevnik, pa je večerjal s svojo soprogo. Za Zdenka Pavčka je znano, da ima luksuzno vilo v Portorožu (čeravno pod hipoteko, vpisano na Probanko), ASK premore stanovanje v Izoli, za Dragana Tošića pa se "ne ve".
Viri tudi cinično pripominjajo, da bi našteta trojica v Združenih državah Amerike skupno že imela na grbi "najmanj 270 let zapora," pri nas pa nemoteno uživajo ob ribjih večerjah v znanem obmorskem letovišču ...
Ribja kantina Fritolin sicer sodi med znane portoroške restavracije z ne preveč mondenim videzom, toda z odlično morsko kuhinjo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zdenka Pavčka Boška Šrota Janeza Janše Andrijano Starino Kosem Dragana Tošića Darka Šarića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Na večerji v Portorožu: Pavček, Andrijana Starina Kosem in Dragan Tošić!