objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 17. april 2014 ob 06:54

Sara Janša. Če bo Damjanovič postal ljubljanski župan, bo ona prva dama
Direktor Slovenske filharmonije ima novo spremljevalko, stevardeso, ki bolj kot na Ano Klašnjo spominja na njegovo bivšo soprogo Sabino Cvilak, ima pa tudi zanimiv priimek
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Damjan Damjanovič, dolgoletni direktor Slovenske filhamonije ter neuradni kandidat za ljubljanskega župana, ima novo intimno spremljevalko.
To je Sara Janša, redno zaposlena stevardesa Adrie Airways, par pa sta že okoli mesec in pol. Spomnimo, Damjan Damjanovič se je pred nekaj meseci ločil od znane operne pevke Sabine Cvilak, mediji pa so mu potem pripisovali romanco s temnolaso balerino Ano Klašnjo. Sara Janša je sicer plavolaska ter po videzu precej spominja na Sabino Cvilak. Pa tudi ni v sorodu s prvakom SDS Janezom Janšo.
Mimogrede, Sabina Cvilak se je po ločitvi preselila v Maribor, za njeno glasbeno kariero pa skrbi vodilna ameriška umetniška agencija Opus3.
In kot zdaj stvari stojijo - če bo Damjan Damjanovič na jesenskih lokalnih volitvah v boju za županski stolček premagal Zorana Jankovića, bo prva dama Ljubljane postala Sara Janša ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damjan Damjanovič Sara Janša Sabine Cvilak Ano Klašnjo Janezom Janšo Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sara Janša. Če bo Damjanovič postal ljubljanski župan, bo ona prva dama