objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 17. april 2014 ob 08:42

Prihaja žlahtna desnica, sredina in levica: skupaj Arhar, Šoltes in Cerar?!
xy
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Med poznavalci in dobro obveščenimi krožijo številne razlage, zakaj je konec minulega tedna z mesta predsednika nadzornega sveta Nove ljubljanske banke odstopil France Arhar. Najrazličnejše, še posebej potem, ko France Arhar tudi v daljšem ... intervjuju za poslovni časnik Finance ni znal ali hotel ničesar konkretnega pojasniti ...
Njegovi odgovori (izgovori), da je odstopil zaradi politike (potem ko je svoj odstop javno obelodanil med neko sejo v državnem zboru!), prejkone mejijo na predavanja prostitutk o morali.
Če na poslovni sceni prevladujejo teze, da Arhar ni zmogel dovolj moči, da bi zamenjal predsednika uprave NLB Janka Medijo (ne samo zaradi podpore, ki jo Medja uživa pri ministeru za finance Urošu Čuferju, ampak tudi  zaradi njunih skupnih točk, ko sta bila še v upravi slovenske podružnice banke Unicredit), je na medijsko-politični sceni slišati govorice, da naj bi France Arhar iz sveta bankirjev pobegnil zato, da bi se lahko pridružil novo nastajajočemu skupnemu političnemu projektu Igorja Šoltesa in Mira Cerarja ml., kot predstavnik tako imenovane žlahtne desnice.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
france arhar Janka Medijo Urošu Čuferju Igorja Šoltesa Mira Cerarja ml.

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prihaja žlahtna desnica, sredina in levica: skupaj Arhar, Šoltes in Cerar?!