objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 23. april 2014 ob 09:47

Janković medijem vrača udarec. Nova spletna stran ZoranJankovic.si
Ljubljanski župan in kandidat za predsednika Pozitivne Slovenije dva dni pred kongresom stranke začenja kampanjo tudi na spletu
2014 Pozareport

Odpri galerijo

"Zoran Janković nosi v sebi neko skrivnost kot skrito rano, dostojanstveno za njegova leta. Odločen, da vse prenese in umre, če bo potrebno, se v boju za uresničenje svojih sanj ne vda in ne popusti ..." to je misel ljubljanskega kiparja Mirsada Begića, objavljena na pravkar odprti spletni strani Zorana Jankovića - www.zoranjankovic.si.
Gre za novo spletno stran ljubljanskega župana, sestavljeno iz številnih rubrik (Biografija, Novice, Pod lupo, Drugi o Zoranu in Napovednik ...), namenjeno pa prihajajočemu kongresu Pozitivne Slovenije ter Jankovićevi kandidaturi za predsednika stranke. Po neuradnih informacijah je spletno stran pripravil Igor Arih, eden od ključnih strategov vseh dosedanjih predvolilnih kampanj Zorana Jankovića ter avtor znamenitega slogana "Zoran dela!"
Na spletni strani je objavljeno tudi celotno pismo Zorana Jankovića, poslano vsem članom stranke PS, ki ga tako imenovani mainstream mediji, za razliko od pisma predsednice vlade Alenke Bratušek, niso nikjer v celoti objavili, ampak zgolj deloma povzemali. Ga pa taisti mediji, Jankovića namreč, mrzlično pozivajo k odstopu od kandidature za predsednika Pozitivne Slovenije.
Na spletni strani so tudi obširna "pojasnila" župana Zorana Jankovića v zadevah ter primerih, ki jih zoper njega vodijo Nacionalni preiskovalni urad in Komisija za preprečevanje korupcije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mirsada Begića Zorana Jankovića www.zoranjankovic.si Igor Arih Alenke Bratušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Janković medijem vrača udarec. Nova spletna stran ZoranJankovic.si