objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 16. maj 2014 ob 06:55

Govorice. Poslansko skupino Alenke Bratušek zapušča tudi Alojz Potočnik
Menda sta celo oba brata Potočnik, Alojz in evropski komisar Janez, razočarana nad politiko in zadnjimi potezami odstopljene premierke
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Potem ko je ljubljanski župan ter novi predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković pred tremi dnevi napovedal, da se bo še nekaj poslancev iz skupine nepovezanih poslancev Alenke Bratušek preselilo nazaj v Pozitivno Slovenijo, se govori, da naj bi to prvi storil poslanec iz Kranja Alojz Potočnik. Gre za brata evropskega komisarja Janeza Potočnika, sicer pa Alojz Potočnik velja tudi za "dobrega prijatelja" Alenke Bratušek.
Spomnimo, ko je bila Alenka Bratušek še "navadna" poslanka PS, so krožile anonimke, da sta z Alojzom Potočnikom celo "nekaj več" kot prijatelja ... Alojz Potočnik je bil prej član stranke Zares, na listi te stranke pa je kandidirala tudi Alenka Bratušek.
Zdaj naj bi se Alojz Potočnik odločil prestopiti nazaj v tabor Zorana Jankovića, ker naj bi bil razočaran nad zadnjimi potezami Alenke Bratušek. Še več, po navedbah naših virov naj bi bila nad Bratuškovo razočarana oba brata Potočnik.
Poslanec Alojz Potočnik nam včeraj popoldne najnovejših govoric o tem, da naj bi v prihodnjih dneh zapustil poslansko skupino nepovezanih poslancev in se vrnil v Pozitivno Slovenijo, ni niti zanikal niti potrdil.
Odstopljena predsednica vlade pa bo v ponedeljek začela turnejo po Sloveniji, kjer bo zbirala podpise za ustanovitev svoje (nove) politične stranke, ki jo na svoji spletni strani imenuje "nova socialno-liberalna opcija". Za ustanovitev politične stranke je sicer potrebno zgolj dvesto podpisov.
 
ČLAN PS OSTAJA TUDI ŠEF SOD-a MATEJ PIRC
Mimogrede. Da po kongresu in razkolu znotraj stranke PS ostaja član Pozitivne Slovenije, pa nam je že potrdil predsednik uprave Slovenske odškodninske družbe Matej Pirc.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Alenke Bratušek Alojz Potočnik Janeza Potočnika spletni strani ČLAN PS OSTAJA TUDI ŠEF SOD-a MATEJ PIRC Matej Pirc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Govorice. Poslansko skupino Alenke Bratušek zapušča tudi Alojz Potočnik