objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 4. junij 2014 ob 14:53

Drobno presenečenje Zorana Jankovića: ne samo Popovič, predvsem Peče!
Predvolilna koalicija med Pozitivno Slovenijo in stranko Lipa na meniju Jankovića in Saša Pečeta v ljubljanski restavraciji As
2014 Pozareport

Odpri galerijo

"Drobno predvolilno" presenečenje, ki ga je za predčasne parlamentarne volitve na včerajšnji tiskovni konferenci obljubil ljubljanski župan in novi predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković, po naših informacijah zadeva morebitno "koalicijo" med Pozitivno Slovenijo in nekoč parlamentarno stranko Lipa, ki jo vodi nekdanji podpredsednik državnega zbora Sašo Peče, znan tudi kot bivši poslanec Jelinčičeve Slovenske nacionalne stranke.
Dokaz temu naj bi bilo tudi ponedeljkovo Jankovićevo in Pečetovo skupno kosilo v znani ljubljanski restavraciji As. Sašo Peče se je v zadnjem času v medijih sicer pojavljal predvsem kot oče nedavno rojene hčerke Barbare Žgajner, sicer poslanke Jankovićeve Pozitivne Slovenije.
Zoran Janković pa verjetno računa, da bi s Sašem Pečetom in stranko Lipa na Štajerskem (zlasti v Mariboru) lahko prišel do solidnega volilnega rezultata.
Kar zadeva "koalicijo" med Zoranom Jankovićem in koprskim županom Borisom Popovičem, naj bi bilo v glavnem tudi že dogovorjeno. Pogajanja menda tečejo le še o "tehničnih podrobnostih", to je, ali bo šlo na obali za "skupno listo" Pozitivne Slovenije in liste (to je stranke) Koper je naš ali pa bo Popovič, podobno kot Gašpar Gašpar Mišič, preprosto le kandidiral na listi Pozitivne Slovenije.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Sašo Peče Jelinčičeve oče nedavno rojene hčerke Barbare Žgajner Borisom Popovičem Gašpar Gašpar Mišič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Drobno presenečenje Zorana Jankovića: ne samo Popovič, predvsem Peče!