objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 15. junij 2014 ob 14:04

Andrejka Grlić - zbogom, DL. Izstopi se vrstijo, čeprav je Virant zgodovina
Glavna tržna inšpektorica zanika govorice, da naj bi se želela priključiti Miru Cerarju ali Zoranu Jankoviću
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Članstvu v Državljanski listi se je zdaj odrekla tudi glavna tržna inšpektorica Andrejka Grlić, izstopila pa je minuli ponedeljek, točno na dan nedavnega kongresa stranke v ljubljanskem hotelu Mons, ko je na čelu DL dosedanjega predsednika Gregorja Viranta zamenjal poslanec Bojan Starman.
Grlićeva pravi, da je na dan kongresa iz stranke izstopila zato, ker je takrat "imela čas napisati ter poslati izstopno izjavo," Državljansko listo je zapustila, ker je po njenem mnenju "v politiki čas za nove obraze." Hkrati pa nam je zanikala govorice, da naj bi se želela priključiti Stranki Mira Cerarja ali Pozitivni Sloveniji Zorana Jankovića.
Andrejka Grlić je bila pred Virantovo Državljansko listo članica Janševe SDS, tržni inšpektorat pa vodi že osem let in je medtem zamenjala tudi točno osem resornih gospodarskih ministrov.
Javnomnenjske ankete štiri tedne pred parlamentarnimi volitvami Državljanski listi sicer kažejo le okoli 0,5 odstotka volilnih glasov in "Virantova stranka" nima več prav nobenih možnosti, da bi se ponovno prebila v parlament.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andrejka Grlić Gregorja Viranta bojan starman Mira Cerarja Zorana Jankovića Janševe

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Andrejka Grlić - zbogom, DL. Izstopi se vrstijo, čeprav je Virant zgodovina