objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 17. junij 2014 ob 07:01

Nemec, kandidat za poslanca, nemudoma zapustil kabinet predsednika Pahorja
Po hudi bitki za volilne okraje znotraj stranke Socialnih demokratov je moral dolgoletni sodelavec Boruta Pahorja mestni center Nove Gorice prepustiti izbranki Mirka Brulca
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Matjaž Nemec, dolgoletni tesni sodelavec predsednika republike Boruta Pahorja, ki se je odločil kandidirati za poslanca (na listi Socialnih demokratov), je že zapustil Pahorjev urad, kar je storil takoj po petkovi konvenciji stranke, potem ko je bila kandidatna lista SD tudi uradno potrjena.
Nemec, kot smo že poročali, se za poslanca poteguje v Novi Gorici, vendar mu, zanimivo, le ni uspelo pridobiti kandidature v centru Nove Gorice (kjer je vedno kandidiral Pahor), ampak na obrobju mesta.
Dosedanji poslanec Socialnih demokratov iz Nove Gorice in bivši novogoriški župan Mirko Brulc je namreč do zadnjega vztrajal, da poslanska kandidatka v okraju Nova Gorica - center postane Elvira Šušmelj, nekdanja direktorica občinske uprave, ko je bil župan še - Mirko Brulc. Po naših informacijah je med Nemcem in Brulcem šlo za eno "hujših bitk" za volilne okraje znotraj stranke SD.
Poslanec Mirko Brulc zdaj sicer odhaja v pokoj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matjaž Nemec Boruta Pahorja že poročali Mirko Brulc Elvira Šušmelj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nemec, kandidat za poslanca, nemudoma zapustil kabinet predsednika Pahorja