objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 23. junij 2014 ob 20:48

Od stranke do stranke: Alenka Bratušek je rekorderka, Roman Jakič podprvak
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Med "vodilnimi" politiki, ki kandidirajo na julijskih parlamentarnih volitvah in so doslej že zamenjali strankarske barve (eni jim pravijo "prebarvanci"), je - ne boste verjeli - absolutna rekorderka predsednica vlade v odhajanju Alenka Bratušek. V svoji razmeroma kratki politični karieri je odstopljena premierka zamenjala že pet (5!) strank ali list, od LDS, potem Zares, pa (resda lokalno) Listo Hermine Krt, Pozitivno Slovenijo in zdaj Zavezništvo Alenke Bratušek.
Na drugem mestu, torej podprvak, če je Alenka Bratušek prvakinja, pa je njen strankarski kolega in minister za obrambo Roman Jakič. On je doslej zamenjal štiri stranke, tudi LDS, Zares, Pozitivno Slovenijo ter ZaAB, v primerjavi z Aleno Bratušek je manjkal zgolj na Listi Hermine Krt.
Vsi preostali prebarvanci so večji "amaterji", od Janija Möderndorferja ( zamenjal je tri stranke - LDS, PS in ZaAB) do Franca Pukšiča in Mirka Zamernika (SDS in Slovenska ljudska stranka) ali nekdanjega predsednika državnega sveta Janeza Šušnika, ki je bil prej politik SLS, zdaj pa je poslanski kandidat Desusa.
Prebarvanec "posebnega tipa" je tudi predsednik stranke Desus Karl Erjavec, pred leti član LDS in SLS.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Bratušek Hermine Krt Roman Jakič Janija Möderndorferja Franca Pukšiča Mirka Zamernika Janeza Sušnika karl erjavec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Od stranke do stranke: Alenka Bratušek je rekorderka, Roman Jakič podprvak