objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 24. julij 2014 ob 06:50

Denar, ne pa pritiski. Jasmino Opec naj bi iz ozadja priganjal njen fant
Med kandidati za novega predsednika Slovenske ljudske stranke tudi Mariborčan Ludvik Toplak, kar naj bi šokiralo leve in desne
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Podpredsednica Slovenske ljudske stranke Jasmina Opec se je "po prespani noči" ter "umiritvi strasti" odločila, da stranke ne bo zapustila, a hkrati sporočila, da je mesto predsednice stranke ne zanima. Tako naj bi se odločila tudi po posebnem pogovoru s Francem Bogovičem.

BOGOVIČ IN OPECOVA IZGUBILA ŽIVCE ZARADI DENARJA

Medtem pa prihajajo nove in nove podrobnosti s ponedeljkove nočne seje izvršilnega ter glavnega odbora SLS. Po navedbah naših virov pravi razlog in povod za odstop Jasmine Opec ter njene grožnje z izstopom iz stranke niso politični pritiski, ampak denar. Dokler Bogovič proti koncu seje glavnega odbora ni razkril stroškov nedavne predvolilne kampanje in aktualnih dolgov Slovenske ljudske stranke, Jasmino Opec pa obtožil komolčarstva, "grebatorstva" in ozadja, ki jo priganja, Opecova ni reagirala, ko pa ji je javno očital porabljenih enajst tisoč evrov za kampanjo v Prekmurju, je Jasmina Opec izgubila živce, no, pravzaprav sta živce izgubila kar oba, pravijo naši viri, in se začela javno obkladati.
Težava naj bi bil tudi finančni dolg regionalnega odbora SLS za Prekmurje in mestnega odbora Murske Sobote, šlo naj bi za 16 tisoč evrov, do strankarske centrale v Ljubljani, Franc Bogovič pa je govoril o trikrat višjih številkah.

IZ OZADJA NAJ BI JO PRIGANJAL NJEN FANT

"Komolčarstvo, "grebatorstvo" in ozadje, ki naj bi priganjalo" Jasmino Opec, sicer tudi predsednico pomladka Slovenske ljudske stranke, imenovano Nova generacija, pa naj bi bil njen intimni spremljevalec Tibor Vöröš, vodja Nove generacije iz Pomurja.

TOPLAK BI BIL ŠOK ZA LEVE IN DESNE

Med kandidati za novega predsednika Slovenske ljudske stranke pa se že omenja tudi Ludvika Toplaka, sicer že nekdanjega vodilnega politika SLS, bivšega poslanca, nekdanjega rektorja mariborske univerze in slovenskega veleposlanika v Vatikanu, zdaj pa častnega občana Maribora ter poslovneža na področju zasebnega šolstva. Nekateri člani SLS so nad Toplakom navdušeni, češ edino tako bi Slovenska ljudska stranka "lahko dominirala na desni sredini," in Ludvik Toplak bi bil "šok za leve pa tudi za desne" ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jasmina Opec Francem Bogovičem ponedeljkove nočne seje Tibor Vöröš Ludvika Toplaka

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Denar, ne pa pritiski. Jasmino Opec naj bi iz ozadja priganjal njen fant